KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Díszkiadások, Albumok

66termék
Szerző:
Szerb Antal
Kiadó:
Libertine Könyvkiadó
Oldalak száma:
255

A Pendragon-legenda díszkiadás

„A legkedvesebb és legkönnyedébb olvasmányok közül való” – írta Szerb Antal A Pendragon-legenda című regényéről a Nyugat 1935-ben. Majd 100 évvel később sem lehetne találóbban jellemezni ezt az intellektuális és fanyar humorral megírt detektívregényt, amely úgy tartja be műfajának sajátosságait, hogy közben kifigurázza azokat. 

4 499 Ft
Szerző:
Trokán Nóra
Kiadó:
KMH Print
Oldalak száma:
216

Mielőtt fotóalbum

"Ha jobban visszagondolok, mindig is ott volt a vágy. Egész kicsi korom óta. A vágy, hogy megállítsam a pillanatot. Emlékszem a gondolatra: vajon lesz-e valaha olyan, hogy az ember a szemével, egy pislogással felvételt készít egy beépített kis kamera segítségével? Akkor ez szürreális álomnak tűnt, ma már talán nem is olyan elképzelhetetlen. Annak idején maradt az álmodozás és a szememmel készített több ezer kép elmentése az emlékezetembe. Amerre jártam az utcán, és jött egy arra érdemes pillanat, csak hopp, egy pislogás, és a kép már ott volt készen a fejemben."

7 999 Ft
Szerző:
Maja Lunden
Kiadó:
Cser Könyvkiadó
Oldalak száma:
200

A Nap őrzője

Lilja a gyermekkor és a kamaszkor határán nagy változásokon megy keresztül, de körülötte a természet olyan eseménytelen, mint mindig. A lány csak halványan emlékszik a ragyogó Napra, az általa ismert világ esőtől nehéz és sötét. A vizes földben semmi sem nő, az örök félhomályban egyetlen növény sem érzi jól magát.
Lilja árva, a nagyapjával él, aki zöldségekkel látja el a falut. A nagypapa egy nap otthon felejti az uzsonnáját, és amikor Lilja utánaszalad az üve...
6 495 Ft
Szerző:
Szabó Doris
Kiadó:
Magánkiadás
Oldalak száma:
272

Lélekkontúr

Ízlelgesd a mesterkéltség nélküli szépség sokoldalúságát…Egy természetes smink esszenciája a pontosságban rejlik. Pont az a szín, pont az a textúta, pont úgy,pont ott, pont annyi. Ez az én költészetem.
12 900 Ft
Szerző:
J. K. Rowling
Kiadó:
MinaLima
Oldalak száma:
368

Harry Potter and the Philosopher's Stone: MinaLima Edition

A dazzling new edition of J.K. Rowling's Harry Potter and the Sorcerer's Stone, fully illustrated in brilliant color and featuring exclusive interactive paper craft elements, including a foldout Hogwarts letter and more!
In this stunning new edition of Harry Potter and the Sorcerer's Stone, experience the story as never before. J.K. Rowling's complete and unabridged text is accompanied by full-color illustrations on nearly every page and eight exclusive, interactive paper craft elements: Reade...
19 999 Ft
Szerző:
Maja Lunde
Kiadó:
Cser Könyvkiadó
Oldalak száma:
192

Hónővér

A 10 éves Noelnek a karácsony az év legszebb napja, amikor mézeskalács és narancs illata, a feldíszített karácsonyfa és a gyertyák fénye tölti be a lakást. De idén semmi sem olyan, mint máskor…

A Hónővér 24 részből álló, megható karácsonyi történet, amelyről így ír a szerző: "Remélem, hogy a Hónővér a karácsonyt kedvelő fiataloknak és idősebbeknek egyaránt ugyanolyan örömöt szerez majd, mint az írása nekem. A karácsony a hagyományokról szól, és talán ez a könyv is új hagyományt teremt majd a kisebb és nagyobb olvasók számára, akik évről évre elolvassák, miközben hull a hó, és odabent kellemes meleg uralkodik. Ez az én karácsonyi álmom.
Szeretettel: Maja Lunde"

Az írónő A méhek története című felnőtteknek szóló, 32 nyelvre lefordított regényével vált ismertté a magyar olvasók körében.

6 495 Ft
Szerző:
Virginia Woolf
Kiadó:
Libertine Könyvkiadó
Műfaj:
Irodalom

Mrs. Dalloway

"A létezés költészetének általános érzése" - ez hatja át Virginia Woolf 1925-ben megjelent regényét, amelyet azóta szép lassan a huszadik századi világirodalom legnagyobb remekműveinek sorába emelt az idő - és persze az olvasók, akik mindig valami újat fedezhetnek fel a középkorú asszony csapongó gondolataiban, a férfiak (és a nők) iránti vonzalmainak csipkefinom leírásaiban. A varázsos tudatfolyamból azonban kikerekedik egy megejtő történet is: nemcsak Mrs. Dallowayé, hanem egy volt első vil...
4 499 Ft
Szerző:
Kenneth Grahame
Kiadó:
Wordsworth Editions
Oldalak száma:
272

The wind in the willows

Far from fading with time, Kenneth Grahame's classic tale of fantasy has attracted a growing audience in each generation. Rat, Mole, Badger and the preposterous Mr Toad (with his 'Poop-poop-poop' road-hogging new motor-car), have brought delight to many through the years with their odd adventures on and by the river, and at the imposing residence of Toad Hall.

Grahame's book was later dramatised by A. A. Milne, and became a perennial Christmas favourite, as Toad of Toad Hall. It continues to e...
5 999 Ft
Szerző:
F. Scott Fitzgerald
Kiadó:
Wordsworth Editions
Oldalak száma:
160

The Great Gatsby

Generally considered to be F. Scott Fitzgerald's finest novel, The Great Gatsby is a consummate summary of the "roaring twenties", and a devastating expose of the 'Jazz Age'.

Through the narration of Nick Carraway, the reader is taken into the superficially glittering world of the mansions which lined the Long Island shore in the 1920s, to encounter Nick's cousin Daisy, her brash but wealthy husband Tom Buchanan, Jay Gatsby and the mystery that surrounds him.

The Great Gatsby is an undisputed c...
5 999 Ft
Szerző:
Jane Austen
Kiadó:
Wordsworth Editions
Oldalak száma:
336

Sense & Sensibility

Sense and Sensibility is a delightful comedy of manners in which the sisters Elinor and Marianne represent these two qualities. Elinor's character is one of Augustan detachment, while Marianne, a fervent disciple of the Romantic Age, learns to curb her passionate nature in the interests of survival.
5 999 Ft
Szerző:
Jane Austen
Kiadó:
Wordsworth Editions
Oldalak száma:
352

Pride and Prejudice

Pride and Prejudice, which opens with one of the most famous sentences in English Literature, is an ironic novel of manners. In it the garrulous and empty-headed Mrs Bennet has only one aim - that of finding a good match for each of her five daughters. In this she is mocked by her cynical and indolent husband.

With its wit, its social precision and, above all, its irresistible heroine, Pride and Prejudice has proved one of the most enduringly popular novels in the English language.
5 999 Ft
Szerző:
Charlotte Bronte
Kiadó:
Wordsworth Editions
Oldalak száma:
512

Jane Eyre

Jane Eyre ranks as one of the greatest and most perennially popular works of English fiction. Although the poor but plucky heroine is outwardly of plain appearance, she possesses an indomitable spirit, a sharp wit and great courage.

She is forced to battle against the exigencies of a cruel guardian, a harsh employer and a rigid social order. All of which circumscribe her life and position when she becomes governess to the daughter of the mysterious, sardonic and attractive Mr Rochester.

However...
5 999 Ft
Szerző:
Bridget Collins
Kiadó:
21. Század Kiadó
Oldalak száma:
446

A könyvkötő – díszkiadás

SUNDAY TIMES BESTSELLER

Képzeld el, hogy ki tudod törölni minden bánatodat.
Képzeld el, hogy el tudod felejteni a szenvedéseidet.
Képzeld el, hogy el tudsz rejteni egy titkot.
Örökre.

Emmett Farmer a földeken dolgozik, amikor levél érkezik, hívják, hogy álljon munkába inasként. Egy Könyvkötőnek fog dolgozni - ugyan félelmetes, babonákkal övezett hivatás, amellyel szemben előítéleteket táplálnak az emberek, azonban se Emmett, se a szülei nincsenek abban a helyzetben, hogy visszautasítsák a...
6 990 Ft
Szerző:
Lewis Carroll
Kiadó:
MinaLima
Oldalak száma:
320

Alice's adventures in wonderland

Lewis Carroll's beloved classic stories are reimagined in this deluxe illustrated gift edition from the award-winning design studio behind the graphics for the Harry Potter film franchise, MinaLima-designed with stunning full color artwork and several interactive features.

Originally published in 1865, Lewis Carroll's exquisite Alice's Adventures in Wonderland & Through the Looking-Glass have remained revered classics for generations. The story of Alice, an inquisitive heroine who falls throug...
13 999 Ft
Szerző:
J K Rowling
Kiadó:
MinaLima
Oldalak száma:
400 

Harry Potter and the Chamber of Secrets (MinaLima Edition)

A stunning new edition of J.K. Rowling's Harry Potter and the Chamber of Secrets, with beautiful full color illustrations and eight interactive paper craft elements featuring the Whomping Willow, the Weasleys' Burrow, and more. A gift to be treasured by Harry Potter fans and book lovers of all ages!

Prepare to be dazzled by this new edition of J.K. Rowling's Harry Potter and the Chamber of Secrets, designed and illustrated by MinaLima. With over 150 full-color illustrations and eight exclusive...
17 999 Ft
 
Szűrés
Ár
 (Ft)
3 999 Ft - 19 999 Ft
Kiadó
Műfaj
Nyelv
Termék státusza