KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Szabados Ági olvasásnépszerűsítő előadása - GYŐR

Szabados Ági olvasásnépszerűsítő előadása - GYŐR

Nincs raktáron

Szabados Ági olvasásnépszerűsítő országjárásának, motivációs előadásának következő állomása Győr. A másfél órás előadás során Ági megosztja a közönséggel saját történetét a kedvenc, meghatározó olvasmányain keresztül.

Mire számíthat az, aki részt vesz az előadáson? Mindenekelőtt arra, hogy amint hazaér, körülnéz majd a könyvespolcán, hogy mi lehetne a következő olvasmánya! A cél ugyanis, hogy Ági megmutassa, mennyivel több az olvasás annál, mint hogy letudjunk naponta 10-15 percet, amit ezzel a tevékenységgel töltünk, vagy hogy valami kötelező, unalmas tevékenységként gondoljunk rá. Bemutatja a saját felnövéstörténetét egy könyvön keresztül, beszél a NIOK ars poeticáját adó regényről, arról, hogy mit érdemes olvasni a nehéz élethelyzetekben, vagy akkor, ha szeretnénk visszacsempészni az életünkbe a rendszeres olvasást.

Szabados Ági november 28-án, kedden Győrben várja az érdeklődő közönséget. Az előadás 18 órakor kezdődik a Generációk Művelőadési Házában, a jegyek pedig már megvásárolhatók a Libertine weboldalán.

 

FONTOS! A sikeres vásárlás után online jegyet nem küldünk ki! A beléptetésnél a vásárlás során megadott nevet és e-mail címet ellenőrizzük!

Szerzőink