KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Irodalmi reggeli Szabados Ágnessel és Kovács Krisztiánnal

Irodalmi reggeli Szabados Ágnessel és Kovács Krisztiánnal

Nem vásárolható!

Helyfoglalás érkezési sorrendben, jegyár egységesen: 5.900 Ft.

Jegy a Játékszín oldalán itt vásárolható.

A Játékszín és a Libertine közös kulturális programsorozatának vendége ezúttal Kovács Krisztián, akit az olvasás és a könyvek szeretete mellett közös emlékek is összekötnek Szabados Ágival, hiszen a Libertine Könyvesbolt rendszeres vásárlói korábban a bolti térben is találkozhattak Krisztiánnal.

Páratlan olvasottsága, irodalmi ismeretei és érdeklődése révén számtalan olvasónak javasolt könyvet a Libertine eladójaként, 2022 nyara óta pedig már az Agave Könyvek imprintjének, a Magnólia Könyveknek a portfólióját igazgatja töretlen lelkesedéssel és szakmaisággal.

Mindemellett túl van az írói debütálásán is: 2022 tavaszán jelent meg első regénye, a Hiányzó történetek, amely az elhallgatott családi titkok és transzgenerációs traumák témájában mutatott friss, egyedi hangot. Jelenleg Krisztián második regényének munkálatai folynak, emellett még számos egyéb terve is van a jövővel kapcsolatban – ezekről is mesél majd Szabados Áginak 2023. október 14-én, szombaton, 10 órától a Játékszín Julius Meinl Színpadán, egy kellemes irodalmi reggeli keretében. 

 

 

Szerzőink