KÖNYVESBOLT1027 BUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  6720 SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13.

Erica Bauermeister

Illatok őrzője

Illatok őrzője
Illatok őrzője
Adatok
Szerző
Erica Bauermeister
Kiadó
Pioneer Books Könyvkiadó
Oldalak száma
352
Műfaj
Irodalom
Borító
kartonált
ISBN
9786156187345
Nyelv
magyar
Kiadás éve
2021
Fordító
Oroszlán Anikó
Áfa
5%
Erica Bauermeister

Illatok őrzője

Nincs raktáron

Emmeline egy mindentől elzárt szigeten tölti varázslatos gyermekkorát apjával, aki az érzékelés útján tanítja őt a világ megismerésére. Egy dologról azonban nem beszél neki: honnan származnak a házukat beborító, titokzatos illatokat tároló fiolák, és az ezeket előállító szerkezet?

Az évek múltával Emmeline kíváncsisága egyre nő, míg egy nap a lányt váratlan események lökik a szerelemmel, árulással, ambícióval és bosszúval teli külvilágba. Múltja megértéséhez követnie kell a nyomokat, amelyek elvezetik a rejtélyes illatok eredetéhez.

Leírás

Emmeline egy mindentől elzárt szigeten tölti varázslatos gyermekkorát apjával, aki az érzékelés útján tanítja őt a világ megismerésére. Egy dologról azonban nem beszél neki: honnan származnak a házukat beborító, titokzatos illatokat tároló fiolák, és az ezeket előállító szerkezet? Az évek múltával Emmeline kíváncsisága egyre nő, míg egy nap a lányt váratlan események lökik a szerelemmel, árulással, ambícióval és bosszúval teli külvilágba. Múltja megértéséhez követnie kell a nyomokat, amelyek elvezetik a rejtélyes illatok eredetéhez.

A fantasztikumot és családi drámát mesterien vegyítő Illatok őrzője az életünk legmélyebb titkait rejtő illatok kifürkészhetetlen és veszedelmes világába vezet minket.


Erica Bauermeister nagy sikerű regényét Reese Witherspoon is könyvklubjába választotta.

Szerzőink