KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Három nap augusztusban
Három nap augusztusban
4 790 Ft
Anne Stern

Három nap augusztusban

Adatok
Szerző
Anne Stern
Kiadó
Centrál Könyvek
Oldalak száma
303
Műfaj
Irodalom
Borító
puhatáblás, ragasztókötött
ISBN
9789636144708
Nyelv
magyar
Kiadás éve
2024
Fordító
Torma Péter
Áfa
5%
Anne Stern

Három nap augusztusban

4 790 Ft
Berlin, 1936 augusztusa: Elfie életének állandó velejárója a szorongás, de a Sawade csokoládéboltban - ahol üzletvezetői tisztséget tölt be -, a nugátból, pralinéból és marcipánból készült édességek között mindig megnyugvásra lel. Az Unter den Linden sugárúton található üzlet nemcsak Elfie-nek, hanem a kollégáinak és a szomszédainak is örömöt nyújt a viszontagságos időkben.
Az édességmester, az üzlet fölötti lakásban élő idős hölgy, a közeli könyvkereskedés zsidó tulajdonosa, a szomszédos hotel londinere, az egyiptomi származású bártulajdonos, a kis virágárus lány, a sétálgató emberek, a koldusok - mind az élő és lélegző Berlin részesei, akik még az embertelen időkben is megőrzik emberségüket, hiába látszik elveszni a város. Az egyre szélsőségesebbé váló rezsim, valamint a berlini olimpiai játékok miatt kialakult felhajtás árnyékában Elfie felfedezi egy különleges trüffel titkát és egy tiltott szerelem történetét. De vajon lesz bátorsága követni a szívét?
Anne Stern bestsellerszerző regénye olyan életképet tár elénk az egykori Berlinről, amely emlékeztet, hogy mindannyiunknak szüksége van egy helyre, ahol a szépség uralkodik, és diadalmaskodik az öröm.

 

Szerzőink