KÖNYVESBOLT1027 BUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  6720 SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13.

Kalandtúra Wilder módra
Kalandtúra Wilder módra
5 490 Ft
Christina Lauren

Kalandtúra Wilder módra

Adatok
Szerző
Christina Lauren
Kiadó
21. Század Kiadó
Oldalak száma
383
Műfaj
Irodalom
Borító
puhatábla, ragasztókötés
ISBN
9789635683314
Nyelv
magyar
Kiadás éve
2023
Fordító
Lévai Márta
Christina Lauren

Kalandtúra Wilder módra

5 490 Ft

A Nem mézes hetek és A lelkitárs-egyenlet szerzőitől

Lily Wilder mű-kincsvadászatokra viszi a turistákat Utah állam vörössziklás kanyonjaiba. Ebből éppenséggel megél, de esélye sincs visszavásárolni a szeretett ranchot, amit apja sok évvel ezelőtt eladott. A pénzszűke miatt nem mondhat nemet, amikor szedett-vedett baráti társaságával az a férfi bukkan fel, hogy részt vegyen egy kincsvadásztúrán, akibe régen szerelmes volt. Lilynek voltaképp nincs is ellenére, hogy kivigye a fickót a semmi közepére - és aztán ott hagyja a francban.
Leo Grady viszont mást sem akar, csak újra felvenni a fonalat első és egyetlen szerelmével. Lily ebben sajnos nem partner: egyértelműen értésére adja, hogy Leo csak mint túravezetőre számíthat rá.
Ahhoz, hogy a szerelmük még egy esélyt kapjon, a túrán egy csomó mindennek balul kell kiütnie. Vajon mégis igaz a kincset övező legenda? Lilynek és Leónak össze kell fognia, hogy kihúzzák a bajból a társaságot - és eközben Lily nemtörődöm apjának múltjával és a kettejük közös múltjával is szembe kell nézniük.
"Ennek a magával ragadó, érzelmekben és erotikában gazdag regénynek ott a helye idén minden strandtáskában." - Oprah Daily

Szerzőink