KÖNYVESBOLT1027 BUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  6720 SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13.

A könyvlista
A könyvlista
4 799 Ft
Sara Nisha Adams

A könyvlista

A könyvlista
A könyvlista
A könyvlista
A könyvlista
A könyvlista
A könyvlista
Adatok
Szerző
Sara Nisha Adams
Kiadó
Libertine Könyvkiadó
Oldalak száma
440
Műfaj
Irodalom
Borító
füles, kartonált
ISBN
9786156512000
Nyelv
magyar
Kiadás éve
2022
Áfa
5%
Sara Nisha Adams

A könyvlista

4 799 Ft

Sara Nisha Adams könyvére akkor bukkantam rá, amikor elhatároztam, hogy ideje egy külföldi címet is megjelentetnünk a Libertine Könyvkiadónál. A könyvlista – ígéretes címnek tűnt. Egy történet, tele más történetekkel, egy könyvtárral, könyvklubbal, könyvlistával, és olyan szereplőkkel, akiknek nem más változtatja meg az életét, mint az olvasás. Éreztem, hogy ezt a könyvet nekünk találták ki! A szerzője egy indiai származású, Nagy-Britanniában élő fiatal lány, akit a nagyapjával való kapcsolata inspirált arra, hogy megírja a regényt.
A történet főszereplő Mukesh, a frissen megözvegyült, idős úr, aki néhai felesége egyik könyvét viszi vissza a könyvtárba, valamint az ott dolgozó fiatal lány, Aleisha, akinek nemrég akadt a kezébe egy különleges könyvlista, elolvasásra vágyó könyvcímekkel. A listán szereplő könyvek olvasása szoros barátsággá fűzi a kapcsolatot Mukesh és Aleisha között, ám még ennél is többet kapnak a történeteknek köszönhetően: az összetartozás érzését, és a tudatot, hogy nincsenek egyedül a világban.
Éreztetek már olyat olvasás közben, hogy ez a könyv tényleg nektek szól? A megtalálása pillanatában még csak sejtettem azt, amit a záró sorok olvasása után már a legutolsó porcikámmal is éreztem: ez a könyv megtalált, nekem kellett kiadnom, hogy eljusson azokhoz az emberekhez, akik immár öt éve a közösségem részei, akik olvasni akaró és tudó, empátiával mélyen megáldott emberek, akik évek óta velem vannak és velem olvasnak, akik érteni fogják, hogy ezt a könyvet nem adhatta ki más! Hogy tökéletes! És ezt látni, érezni fogjátok! Viszont, kedves olvasó barátom, készülj fel: érzelmi hullámvasút lesz, ha elkezded A könyvlistát olvasni!

Videó
Leírás

Az egyik leggyakoribb kérdés, amelyet A könyvlista kapcsán megkaptam, hogy mely könyvek szerepelnének az én listámon. Ha olvastad a regényt, biztosan gondolkodtál már ezen, illetve talán eljátszottál a gondolattal, mi lenne, ha a bevásárlás közben, a buszon vagy épp a jógaóráról kijőve véletlenül te is rábukkannál egy ilyen listára. Ha szükséged lenne rá… áll annak a bizonyos listának az elején, amely körül Sara Nisha Adams regényének történései bonyolódnak. Szerintem mindannyiunknak szükségünk lenne, szükségünk van rá. Arra, hogy összeállítsuk a saját listánkat, és arra is, hogy találjunk egyet.


December 8-ától egy két héten át zajló, december 22-éig tartó játékot hirdetünk!
Készítettünk egy, a regény borítóját idéző könyves listát, amelyre te írhatod be a kedvenc könyveidet vagy azokat a köteteket, amelyeket szerinted mindenkinek el kellene olvasnia egyszer az életében.
Majd, ha kész a lista, hagyd ott egy forgalmas helyen, ügyelve rá, hogy valaki lehetőleg valóban rábukkanjon. Az általad írt listáról, illetve az általad megtalált listáról is posztolhatsz a közösségi médiában, használva #azenkonyvlistam hashtaget, és betagelve a @libertinkonyvesbolt-ot, hogy a játék híre minél több emberhez eljusson.

További részletek a videóban:

Szerzőink