KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Szerelemszövetség
Szerelemszövetség
4 999 Ft
Peller Mariann

Szerelemszövetség

Szerelemszövetség
Szerelemszövetség
Szerelemszövetség
Adatok
Szerző
Peller Mariann
Kiadó
Libertine Könyvkiadó
Oldalak száma
358
Műfaj
Irodalom
Borító
keménytábla, védőborító
ISBN
9786156512031
Nyelv
magyar
Kiadás éve
2022
Áfa
5%
Peller Mariann

Szerelemszövetség

4 999 Ft

Miután a titokzatos Johnny Blaze iránt fellobbanó érzései hurrikánként söpörtek végig Kékkuti Annabella életén, a sikeres színésznő megnyugodni látszik imádott férje és gyermekei oldalán. A karrierjében is elérkezik a szintlépés ideje: megkapja egy misztikus krimisorozat főszerepét, ez azonban nem várt fordulatokat tartogat. A Johnnyt és Annabellát összekötő karmikus hálózat minden eddiginél erősebben fonja össze a két lélek sorsát. Szédítő spirituális utazás veszi kezdetét, amelyben Annabella előtt feltárulnak a korábbi életei az ókori Egyiptomtól a marseilles-i pestis idején át a 19. századi Amerikáig. Eközben vészjósló jelek bukkannak fel világszerte, amelyek arra utalnak, hogy a Fény és az Árnyék harcában ezúttal talán az utóbbi kerekedik felül.

Videó
Leírás

Az Égieknek köszönhetően Annabella végre megérti, mire tanítja a Johnnyval való kapcsolata, és milyen spirituális feladata van ebben az életében. De vajon készen áll az igaz önvalója szerinti cselekvésre? A Végtelen kísértés folytatásában a karmikus szerelem vállalásánál is nagyobb a tét.

 

RÉSZLET

„Nincs olyan spirituális ember, aki ne érezné, hogy elképesztő komoly átalakulás zajlik épp a világunkban. Ezt a belső lelki munkát most senki sem fogja megúszni. Csak a tudati szintjének megfelelően fogja megélni mindenki az épp aktuális, külső változásokat. És csakis a lelken fog múlni, hogy milyen mértékű fejlődésre lehet képes. Aki felismeri, hogy befelé-felfelé vezet az egyetlen kiút az egyre sűrűsödő, külső káoszból, csak az fogja túlélni. A többiek mind odavesznek majd. Megkezdődtek a vég napjai."

Szerzőink