KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Helen Hoang

Menyasszony rendelésre

Adatok
Szerző
Helen Hoang
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Oldalak száma
334
Műfaj
Irodalom
Borító
puhatáblás
ISBN
9786155875427
Nyelv
magyar
Kiadás éve
2019
Fordító
Goitein Veronika
Áfa
5%
Helen Hoang

Menyasszony rendelésre

Nincs raktáron
,,Kötelező elolvasni." - Library Journal

,,Hoang írásmódja kirobban az oldalakról." - Buzzfeed

,,Hoang magabiztosan vegyíti a szexit és a gyöngédet." - NPR.org


Hány arca lehet a szerlemnek?

Khai Diepnek nincsenek érzései. Nem gyászol, és nem szeret. Azt hiszi magáról, hogy sérült, de a családja ezt másként látja. Édesanyja a kezébe veszi az irányítást, és Vietnámba megy, hogy tökéletes feleséget találjon neki.

Tran Ngoc My Ho Si Minh-városban lakik. Félvérként úgy érzi, sehová sem tartozik igazán. Amikor lehetősége nyílik arra, hogy - immár Esme néven - Amerikában egy férjjelölttel találkozzon, eszében sincs nemet mondani. Reméli, hogy ezzel a házassággal segíthet a családján. Arra azonban nem számít, hogy Khai-t nem sikerül a tervek szerint elcsábítania. Teljesen belebolondul a férfiba, akinek az a szilárd meggyőződése, hogy sosem fogja tudni viszonozni a lány érzéseit.

Esme hamarosan kénytelen lesz elhagyni az Egyesült Államokat, és Khai csak ekkor döbben rá, hogy tévedett... és hogy a szerelemnek sokféle arca lehet.

Helen Hoang a szívmelengető és üde A szerelem egyenlete című regénye után, melyet saját Asperger-szindrómája ihletett, ezúttal egy beilleszkedési nehézségekkel küzdő férfit kísér végig a pártalálás és a szerelem rögös útján.
Szerzőink