KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Ajándékok
Ajándékok
4 999 Ft
Laura Barnett

Ajándékok

Ajándékok
Ajándékok
Adatok
Szerző
Laura Barnett
Kiadó
Park Könyvkiadó
Oldalak száma
232
Műfaj
Irodalom
Borító
keménytábla, védőborító
ISBN
9789636330972
Nyelv
magyar
Kiadás éve
2023
Laura Barnett

Ajándékok

4 999 Ft

Amikor érzelmekről és/vagy fontos eseményekről van szó, mintha több műfajban is a párhuzamos történetekhez nyúlnának az alkotók. Gondolj az Igazából szerelemre! De készült hasonló felépítésű film a szilveszterhez vagy a Valentin-naphoz kötődve is, Laura Barnett korábbi regénye pedig egy nagy szerelem kapcsán mutatott be három különféle életutat. Mintha a különleges pillanatok és meghatározó érzelmek kapcsán még nagyobb lenne az igény arra, hogy egy-egy történést különböző nézőpontokból is megvizsgáljunk, hogy lássuk, mennyire összetett minden, de különösen az, amit és ahogy érzünk.

 

A karácsonyra különösen igaz ez. Ahány kapcsolat – baráti, szülői, testvéri, szeretői, szerelmi –, annyiféle vágy, annyiféle kívánság, annyiféle érzelem a szeretet ünnepe kapcsán. Barnett pedig ismét zseniálisan ragadja meg mindezt: az Ajándékok szereplői mind örömet szeretnének szerezni másoknak. Karácsonyi fényfüzérként összekapcsolódó történeteik azonban megmutatják, hogy ez nem is olyan könnyű.

 

Laura Barnett írói módszeréről még több is kiderül a Libertine blogon.

 

Az Ajándékok most egy igazán különleges extrát is kapott, ugyanis csak nálunk szerezheted be exkluzív, Libertine könyvesboltos borítóval. 

Videó
Szerzőink