KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Más világok
Más világok
3 999 Ft
Kemény Gabriella

Más világok

Más világok
Más világok
Más világok
Más világok
Más világok
Adatok
Szerző
Kemény Gabriella
Kiadó
Libertine Könyvkiadó
Oldalak száma
118
Műfaj
Irodalom
Borító
keménytábla
ISBN
9786158189552
Nyelv
magyar
Kiadás éve
2022
Kemény Gabriella

Más világok

3 999 Ft

„Ha vannak más világok, azokba nem előre vagy visszafelé, hanem befelé vezet az út.” Kemény Gabriella versei regényesek, a versciklusok mintha egy nagy történet fejezeteivé állnának össze. Történetté egy mai fiatal nő útkereséséről a randevúk és a párkapcsolati játszmák labirintusában, a barátságok menedékében.

Videó
Leírás

A Más világok az öngyógyítás könyve is, amely a traumáktól a gyógyulásig vezet. Hogyan lehet kiegyeznünk a múltunkkal? Hogyan tudjuk feldolgozni a fájdalmainkat anélkül, hogy kiradíroznánk őket az életünkből? Hogyan meríthetünk erőt belőlük? Kemény Gabriella tudja, mit lehet elmondani egy verssel, és mit egy Insta-poszttal, épp ezért nemcsak ismeri, de görbe tükröt is tart az influencerek világának, ahol a közösségi média egyszerre kapcsol minket össze, takar el és tesz függővé.

A könyvet Szinvai Dániel rajzai teszik teljessé, hogy a Más világok igazi önismereti útikalauz lehessen. Kemény Gabriella 1996-ban született Budapesten, 2020 óta Londonban él. Első verseskötete 2018-ban jelent meg Zsebuniverzum címmel. Verseiben érzelmi közösséget vállal az olvasóval, aki így kevésbé érzi magát egyedül. Sorainak felszabadító erejük van: kollektívvá teszik, így feloldják a szégyent, amelyet életünk különféle szereplői vagy maga a társadalom kelt, keltett bennünk. Az Insta-költő nemzedék tagja, közösségimédia-felületein több tízezren követik. Ezeken a platformokon is arra törekszik, hogy felszabadítsa kortársait a kényelmetlennek tűnő témák okozta szégyenérzet alól.

Szerzőink