KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Akciók

21termék
50
Kiadó:
Libertine Könyvkiadó
Oldalak száma:
256
Súly:
418 g

Száz könyvem – Egy olvasó naplója

A Száz könyvem – Egy olvasó naplója azért született, hogy bátorítson: igenis, van, lehet időd olvasni! Ha tudatosan vezeted a naplót, és minden elolvasott könyv után rászánsz fél órát az életedből arra, hogy leírd az olvasmányélményeidet és tapasztalataidat, akkor száz kötet hangulatát, legemlékezetesebb pillanatát tudod majd felidézni.

5 999 Ft
2 999 Ft
38
Kiadó:
Libertine Könyvesbolt
Súly:
324 g
Nyelv:
magyar

Libertine Könyvesbolt puzzle (500 darabos)

Rakd össze a kedvenc könyvesboltodat! Szeretsz puzzle-özni? Rakd össze a kedvenc könyvesboltodat! Az 500 db-os Libertine Könyvesbolt puzzle nagy kihívás elé állítja a kirakós játék és a könyvek szerelmeseit, ugyanis a polcokon a Libertine-csapat kedvenc olvasmányait és a Libertine Könyvkiadó büszkeségeit is elrejtettük. A szórakoztató és kreatív játékban az aranylétra, az aranykanapé, az irodalmi térkép és a Libertine Könyvesbolt jól ismert enteriőrjét tudod kirakni. Ha végeztél vagy újra kezded, vagy bekeretezed! (Lásd a 4. képet a galériában!) – A kész puzzle mérete: 48×34 cm – Európában készült, minősége bivizsgálva, anyaga papír – Poszter méretű a végeredmény, így alkotásod a munka végeztével bekeretezheted

6 499 Ft
3 999 Ft
50
Kiadó:
Libertine Könyvkiadó
Oldalak száma:
100
Borító:
ragasztókötött, puhatáblás

NIOK Magazin – 3. szám

Az újabb biztos pont a NIOK-közösség életében a félévente megjelenő NIOK Magazin. Meg is érkezett a legfrissebb, 2023. tavaszi szám, amely ismét vagány borítót és sokszínű tartalmat tud magáénak.

A magazin egyedi borítóját készítő Szinvai Dánielt a The New York Times inspirálta, amikor rajzba foglalta az olvasó ember életérzését. Fellapozva a magazint pedig szavakba öntve találod mindazt, ami olvasóként, könyvszeretőként, NIOK-tagként érdekelhet. Nem maradtak el a NIOK-tagok és a Libertine Könyvesboltokban dolgozók könyvajánlói, de jobban megismerheted az Aranylétrás Könyvek legújabb darabját, a Rejtő-kötetet, a világ legérdekesebb könyvesboltjait, könyvesboltos filmek és hollywoodi könyvajánlók is várnak, és Európát is bebarangoljuk könyves szemmel. Lerántjuk a leplet az egyik készülő, fontos kiadványunkról, elmerülünk a versek és az irodalmi évfordulók világában, a magazin végén pedig egy irodalmi keresztrejtvényt is kitölthetsz, amellyel értékes ajándékok nyerhetők.

Szerezd be a legfrissebb NIOK Magazint – és vegyél részt a hozzá kapcsolódó #konyvvelutazom kampányban, amelyről minden infót megtalálsz a Libertine blogján!

1 999 Ft
999 Ft
80
Kiadó:
Libertine Könyvkiadó
Borító:
puhatáblás
ISBN:
9786156512130

Időnyerő 2024 - zöld

A Szabados Ági által megálmodott, 2021 óta minden évben megjelenő Időnyerő olyan egyedi tervező, amely támogatja a hatékony időbeosztást, kötődik az irodalomhoz, és az önreflexióra is lehetőséget ad.
A kívül-belül átalakult Időnyerő 2024 a praktikusság és a használhatóság jegyében készült: puha táblás, a korábbiaknál kisebb méretű, könnyebb, és két különböző színű borítóval is elérhető. A kiemelt ünnepnapokat is tartalmazó, dátumozott heti tervező segít eligazodni a mindennapi teendőink között, a határidőnapló elejére rendezett havi tervezők pedig a hosszabb távú előre gondolkodást teszik lehetővé.
A belső megújulás jegyében a címlapon ezúttal nem kézirat, hanem Fodor Ákos Határok című verse olvasható, amely egyben az idei önismereti kalandozás mottója is. 2024-ben ugyanis egy szerteágazó témát járunk körbe asszociatív módon, novellákhoz, versekhez kapcsolódó kérdések, feladatok segítségével.
Az Időnyerő 2024 egy modern szemléletű, multifunkcionális határidőnapló, idézetgyűjtemény, versantológia és önismereti munkafüzet is egyben, amellyel valóban időt nyerhetünk magunknak.

Méret: 122 x 190 mm

4 999 Ft
999 Ft
50
Kiadó:
Libertine Könyvesbolt
Borító:
ragasztókötött, puhatáblás
ISBN:
19000629

NIOK Magazin - 4. szám

A NIOK Magazin 2023-as őszi–téli száma telis-tele van libertine-es újdonságokkal, könyvajánlókkal, kedvcsináló beszélgetésekkel és izgalmas témákkal az anya-szakirodalomtól a fantasyig. Kiderül, hogy Szabados Ági miért kezdte el gyűjteni A kis herceg különböző nyelvű kiadásait, születésnapján köszöntjük Gárdos Pétert, beszélgettünk a Soha, soha, soha szerzőjével, LinnStrømsborggal, új kötetéről mesélt Peller Mariann és Gáncs Kristóf, és persze nem maradhattak el a NIOK-tagok, illetve a Libertine csapatának könyvajánlói sem. Minthogy idén újabb könyvesbolttal bővült a Libertine, a magazinban bemutatjuk a debreceni csapatot is. Akár hangulatos, őszi olvasnivalót keresel, akár már a karácsonyi ajándékokon töröd a fejed, de akkor is, ha egy igényes és tartalmas irodalmi magazint olvasnál: a NIOK Magazin legújabb száma nem okoz csalódást.

A borítót tervezte: Walla Fanni

1 999 Ft
999 Ft
20
Szerző:
R. F. Kuang
Kiadó:
Magnólia Kiadó
Oldalak száma:
347

Sárga

Két írónő, June Hayward és Athena Liu sorsa két sikertörténet lehetett volna: ugyanakkor jártak a Yale-re, és ugyanabban az évben jelent meg mindkettejük első könyve. De míg Athena sikere műfajokon át ívelt, addig June műve az utánnyomásig sem jutott el. June utólag úgy véli, hogy manapság senkit nem érdekelnek a hétköznapi, fehér lányokról szóló történetek.

Amikor June szemtanúja lesz Athena furcsa balesetben bekövetkezett halálának, ösztönösen cselekszik: ellopja barátnője frissen befejezett és nagy titokban tartott kéziratát, egy merész, kísérletező stílusban megírt regényt kínai munkások elfeledett történeteiről, akik az első világháborúban a britek és franciák oldalán szolgáltak.

Mert hát mi rossz történhet, ha June átszerkeszti Athena regényét, és saját alkotásaként küldi el az ügynökének? Mi rossz történhet, ha hagyja, hogy kiadója újrapozicionálja az írói pályáját a Juniper Song álnévvel és olyan szerzői fotókkal, amelyekbe akár még bele is láthatóak nem létező ázsiai gyökerei? Hát nem érdemli meg ez a történet, hogy elmeséljék, bárki is legyen a mesélője? June legalábbis így gondolja, és a New York Times bestsellerlistája, valamint az ezzel járó anyagi siker hamarosan alá is támasztja ebben.

A lopott státusz azonban hamar veszélybe kerül. És miközben June a titkait védelmezi, felfedezi, hogy meddig hajlandó elmenni mindazért, amiért állítólag vért verejtékezve megdolgozott.

A számtalan irodalmi díjjal kitüntetett R. F. Kuang legújabb regénye időszerű és tűéles képet nyújt a modern könyvkiadás kellemetlen oldaláról. A Sárga a megjelenését követően egyből a sikerlistákon nyitott, és komoly párbeszédeket generált, ismételten jelezve, hogy szerzője a kortárs irodalom egyik legerősebb hangja.

4 980 Ft
3 984 Ft