KÖNYVESBOLT1027 BUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  6720 SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13.

Libertine blog

Anyák napján is Libertine! Egész nap kedvezménnyel, ajándékkal várunk

libertine könyvesbolt
Szűrés törlése
Németh Luca
2023.05.02 08:19
Anyák napján is Libertine! Egész nap kedvezménnyel, ajándékkal várunk

Május első vasárnapjának különleges helye van a szívünkben, hiszen ezen a napon különösen nagy szeretettel fordulunk azok felé, akiknek mindent köszönhetünk: ezen a napon ünnepeljük az édesanyákat. Egyébként is nagy öröm, amikor anya-lánya vagy anya-fia program a Libertine Könyvesboltok meglátogatása, így úgy döntöttünk, még különlegesebbé tesszük ezt a napot!

Május 7-én, vasárnap ugyanis rendkívüli nyitvatartással várunk mindenkit Budapesten és Szegeden egyaránt: a fővárosban délelőtt 11 és este 7, míg a napfény városában délelőtt 10 és este 6 óra között várunk mindenkit, különösen azokat, akik az édesanyjukat szeretnék meglepni nemcsak egy szép könyvvel, hanem azzal a teljes körű élménnyel is, amelyet a Libertine nyújt.

A webshopban is érdemes szétnézni, és egy szép könyvvel megköszönni az anyai szeretetet és gondoskodást, aki azonban az édesanyjával együtt személyesen is felkeresi valamelyik könyvesboltunkat anyák napján, azt különleges meglepetésekkel várjuk!

Válasszatok nálunk közösen néhány szép könyvet, és a végösszegből 10% kedvezményt adunk. Emellett minden édesanya, aki gyermekével vagy gyermekeivel látogat el hozzánk, vendégünk egy finom kávéra, és egy szál virággal is meglepjük, megköszönve azt a láthatatlan munkát, amelyet minden nap végez. Köszönjük, hogy olvasó gyerekeket, felnőtteket nevelt és nevel!

Találkozzunk május 7-én, vasárnap, anyák napján, rendkívüli, hétköznapi nyitvatartással mindkét Libertine Könyvesboltban!

Szerző:
Annie Ernaux
Kiadó:
Magvető Kiadó
Oldalak száma:
128

A hely / Egy asszony

A friss Nobel-díjas Annie Ernaux két kisregénye olvasható ebben a kötetben. A két írás a szerzőtől megszokott szikár, pontos és kíméletlenül őszinte mondatokban beszéli el egy férfi és egy nő - Ernaux édesapja és édesanyja - életét.

A hely, amellyel az írónő első nagy irodalmi sikerét aratta, az apáról szól, aki nincstelen, iskolázatlan családból származott, de hihetetlen fegyelemmel és szorgalommal egy szatócsüzlet-kávézó tulajdonosává küzdötte fel magát a normandiai kisvárosban. A viszonylagos anyagi biztonság megszerzése mellett azonban nem marad idő a műveltség elsajátítására, ami folyamatos szégyenérzettel tölti el - miközben a középiskolai tanárrá, majd párizsi íróvá váló lánya árulónak érzi magát.

Az Egy asszony Ernaux édesanyjának életét beszéli el, nem sokkal azután, hogy Alzheimer-kórban, emlékezetét és szellemi-fizikai képességeit fokozatosan elveszítve meghalt. Ernaux két kisregénye a család felemelkedéséért küzdő szülők életén kívül a szülő-gyermek kapcsolat összetettségéről - szeretetről, gyűlöletről, összetartozásról, bűntudatról -, a szülők halála utáni talajvesztésről és a társadalmi felemelkedés megaláztatásairól is szól.

3 699 Ft
Szerző:
Grecsó Krisztián
Kiadó:
Magvető Kiadó
Oldalak száma:
320

Mellettem elférsz

Grecsó Krisztián családregényének hősei hisznek az öröklődésben. Tudják, hogy a génekkel együtt sorsot is kaptak. A főszereplő - egy harmincas éveinek közepén járó férfi - aggódva figyeli magát, saját mozdulatait, testének minden változását. Barátnője elhagyja, ráadásul egy családi titok véletlen lelepleződése miatt rejtélyek hálójába gabalyodik. Miközben minden talányt földerít, és lassan megismeri családja viselt dolgait, magára ismer. A türelmetlen lánykérésekben, a titkos szerelmekben, a ...
3 999 Ft
Szerző:
Elif Shafak
Kiadó:
Európa Könyvkiadó
Oldalak száma:
433

Az eltűnt fák szigete

Nicosia az egyetlen kettéosztott főváros a világon. Más nyelv, más írás, más emlékezet uralkodik a két oldalon - írja Elif Shafak új regényének elején. Mégis van, ami akadálytalanul jár át a görög és a török Ciprus határán: a szél, a madarak - és a szerelem.
De mennyi esélye van a hetvenes években az egyik napról a másikra földi pokollá váló Nicosiában az elszabaduló erőszak közepette egy görög fiúnak, Kosztasznak, és egy török lánynak, Defnének, hogy felülírják a ...
4 599 Ft