KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Libertine blog

Varázslatos videó: Harry Potter világa fogad a Libertine Könyvesboltokban!

libertine könyvesbolt
Szűrés törlése
Papós Tamás
2022.12.14 16:25
Varázslatos videó: Harry Potter világa fogad a Libertine Könyvesboltokban!

A budapesti és a szegedi Libertine Könyvesboltban is hangolódunk karácsonyra. Szabados Ági életében is fontos szerepet játszottak a Harry Potter-könyvek, így az ünnepi dekoráció a roxforti varázsvilágot idézi.

A könyvmolyok mindig szeretnek a Libertine-ben időzni, az aranyszínű kanapéra huppanni, hiszen igazi ékszerdoboz a városban, utánozhatatlan hangulattal. Az élményt most tovább fokozzuk: karácsonyig a Harry Potter-könyvek és filmek hangulatával várunk.

Amint láthattad a videóban, Teszlek Süveg is várja az érdeklődőket, amit fel is lehet próbálni, és magyar nyelven mindenkit beoszt a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola egyik házába.

A kandallóból “repülnek” ki a felvételről hírt adó roxforti levelek, a filmekből ismerős sálak is a dekoráció részei, illetve a karácsonyfa díszein egyéb utalásokat is találsz, mint például a 9 és ¾. vágány

Mutatunk még pár hangulatképet is: a budapesti boltban Szabó Lilla, a szegedi boltban pedig Bobkó Anna fotózott.

Szerző:
Sara Nisha Adams
Kiadó:
Libertine Könyvkiadó
Oldalak száma:
440

A könyvlista

Sara Nisha Adams könyvére akkor bukkantam rá, amikor elhatároztam, hogy ideje egy külföldi címet is megjelentetnünk a Libertine Könyvkiadónál. A könyvlista – ígéretes címnek tűnt. Egy történet, tele más történetekkel, egy könyvtárral, könyvklubbal, könyvlistával, és olyan szereplőkkel, akiknek nem más változtatja meg az életét, mint az olvasás. Éreztem, hogy ezt a könyvet nekünk találták ki! A szerzője egy indiai származású, Nagy-Britanniában élő fiatal lány, akit a nagyapjával való kapcsolata inspirált arra, hogy megírja a regényt.
A történet főszereplő Mukesh, a frissen megözvegyült, idős úr, aki néhai felesége egyik könyvét viszi vissza a könyvtárba, valamint az ott dolgozó fiatal lány, Aleisha, akinek nemrég akadt a kezébe egy különleges könyvlista, elolvasásra vágyó könyvcímekkel. A listán szereplő könyvek olvasása szoros barátsággá fűzi a kapcsolatot Mukesh és Aleisha között, ám még ennél is többet kapnak a történeteknek köszönhetően: az összetartozás érzését, és a tudatot, hogy nincsenek egyedül a világban.
Éreztetek már olyat olvasás közben, hogy ez a könyv tényleg nektek szól? A megtalálása pillanatában még csak sejtettem azt, amit a záró sorok olvasása után már a legutolsó porcikámmal is éreztem: ez a könyv megtalált, nekem kellett kiadnom, hogy eljusson azokhoz az emberekhez, akik immár öt éve a közösségem részei, akik olvasni akaró és tudó, empátiával mélyen megáldott emberek, akik évek óta velem vannak és velem olvasnak, akik érteni fogják, hogy ezt a könyvet nem adhatta ki más! Hogy tökéletes! És ezt látni, érezni fogjátok! Viszont, kedves olvasó barátom, készülj fel: érzelmi hullámvasút lesz, ha elkezded A könyvlistát olvasni!

4 799 Ft