KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Libertine blog

Tökéletes párosítás: még több időt és olvasási motivációt kapsz tőlünk 2023-ra

niok
Szűrés törlése
Németh Luca
2023.01.04 14:48
Tökéletes párosítás: még több időt és olvasási motivációt kapsz tőlünk 2023-ra

Hogyan lehetne jobb a 2023-as év az előzőnél? Még több idővel és még több olvasnivalóval! Ha ezekre vágysz, ne hagyd ki a számításból a Libertine-t, hiszen mindkettőre tudjuk a tökéletes megoldást.

Többször megfogadtad már, hogy idén tényleg többet olvasol majd? Nem hagysz ki egyetlen NIOK közös könyvet sem? Aztán, ahogy teltek-múltak a hetek és a hónapok, valahogy elfogyott a motivációd – na meg az időd…

Ezért találtuk ki évindító csomagunkat, amelyben a Libertine egyik ikonikus kiadványa, a 2023-as Időnyerő és a hozzá járó libertine-es toll mellett még valami szerepel, nevezetesen az elmúlt évek közös könyveinek borítóját összegyűjtő poszter, amelyet most 999 Ft-ért vásárolhat meg mindenki, aki vesz egy Időnyerőt. Így nemcsak több időd lesz, hanem a motivációd is megmarad: elég lesz a falon függő poszterre pillantani, felidézni egy-egy emlékezetes olvasmányélményt, és fogadjunk, hogy már veszed is a kezedbe a következő könyvet!

Nincs más dolgod, mint a webshopon a kosaradba tenni a 2023-as Időnyerőt az ajándék tollal, ezt követően, ha a posztert is megvásárolod, az 999 Ft-ért lesz a tiéd.

Az idei Időnyerő címlapján a 200 éve született Petőfi Sándor levele, belül pedig fiatal magyar költők versei olvashatók ugyancsak ifjú magyar grafikusok gyönyörű rajzainak kíséretében. A határidőnaplós rész letisztult, világos, van hely jegyzetelni, a kiadvány megalkotásánál pedig különösen nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy strapabíró is legyen. Idén az irodalomterápiás gyakorlatok és szövegek külön részben kaptak helyet, és a halogatás, a jelenlét, az önszeretet és a döntések témáját járják körül.

Az Időnyerőnek köszönhetően felszabadult idődet 2023-ban már sokkal hasznosabb dolgokra is fordíthatod, például idén végre együtt olvashatod velünk a NIOK összes közös könyvét! Szerezd be a posztert is az önismereti és határidőnapló mellé, hogy mindig emlékeztessen a szobád falán arra, milyen jó elmerülni egy-egy könyvben.