KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Libertine blog

Jön a III. NIOK-nap Náray Tamás exkluzív könyvbemutatójával

niok
Szűrés törlése
Németh Luca
2023.02.22 23:10
Jön a III. NIOK-nap Náray Tamás exkluzív könyvbemutatójával

Április 15-én, szombaton harmadik alkalommal szervezzük meg a NIOK-közösség ünnepét. Ezúttal is workshopokkal, remek beszélgetésekkel, könyvklubbal, irodalomterápiával és egy igazi sztárvendéggel készülünk, hiszen Náray Tamás kizárólag nálunk és velünk mutatja be a hamarosan megjelenő, új regényét! FRISSÍTÉS: A jegyek máris elfogytak, szívből köszönjük a bizalmat, hamarosan találkozunk!

A hagyományoknak megfelelően a III. NIOK-napnak is a budapesti Bálint Ház ad otthont, 9:30-tól érkezhetnek az érdeklődők. Első programként egy ikonikus, mondhatni, NIOK-os szerző lesz a beszélgetés középpontjában: Tönkő Verával, a Park Könyvkiadó vezetőjével eredünk a Musso-titok nyomába.

A III. NIOK-nap ad alkalmat arra is, hogy lerántsuk a leplet az Aranylétrás Könyvek-sorozatunk még készülő, harmadik darabjáról. Ha már premierek: természetesen ezúttal is lesz lehetőség belelapozni a NIOK Magazin legfrissebb számába, szóval ha még nem olvastad az előzőt, érdemes azt is beszerezni!

Fontosnak érezzük a NIOK-tagok visszajelzéseit, igyekszünk meghallgatni és figyelembe venni őket, ezért szervezünk egy ismerkedős alkalmat is, amelynek során interaktív irodalmi játékok közben ismerhetik meg egymást jobban a közösség tagjai. A különféle workshopokon (könyvjelzőkészítés, irodalomterápia, könyvklub, jóga, mindfulness) további alkalmak nyílnak az ismerkedésre.

A nagy sikerű Köszi, jól írója, Kovács Eszter is velünk lesz: jóga és mindfulness workshopot tart, és a színpadon Szabados Ágival beszélgetve is megosztja veletek az életfilozófiáját. 

Szűcs Péterrel, a Peter’s Planet Travel bloggerével és a Dharma szerzőjével gondolatban bejárjuk a világot, sőt, Peti fel is olvas a készülő, új regényéből. Ezúttal is velünk lesz Peller Mariann, aki most először saját könyvklubot tart, illetve „az írók egymás közt” beszélgetésnek is szereplője lesz: Mariann és Kemény Gabriella beszélgetnek majd irodalomról, könyvekről, versekről, talán a csillagokról is. Féder Mártával, a Libri Kiadói Csoport borítótervezőjével pedig az igazán jó könyvborító titkát tárjuk fel.

A nap fénypontja pedig kétségkívül Náray Tamás, aki csak nálunk, a III. NIOK-napon mutatja be új regényét, amelyből Farkasházi Réka olvas majd fel. Elképesztően büszkék vagyunk rá, hogy Tamás elfogadta a meghívásunkat! 

Íme, a teljes program:

10:00 A Musso-titok nyomában – Könyvklub Tönkő Verával
11:00 Az Aranylétrás Könyvek harmadik darabjának leleplezése és bemutatója
12:00 Ismerd meg a közösséget – interaktív irodalmi játékok
12:00–16:00 Workshopok – könyvjelzőkészítés; irodalomterápia; Peller Mariann könyvklubja; Kovács Eszter jóga és mindfulness foglalkozása
13:00 Beszélgetés Kovács Eszterrel, a Köszi, jól szerzőjével 
14:00 Peter's Planet Travel – beszélgetés Szűcs Péterrel, a Dharma szerzőjével
15:00 Milyen egy jó könyvborító? Színpadon Féder Márta, a Libri Kiadói Csoport borítótervezője
16:00 Két író egymás között: Peller Mariann és Kemény Gabriella
17:00 Náray Tamás exkluzív könyvbemutatója