KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Libertine blog

Ez az év legkedvesebb és legkönyvesebb ajándéka!

libertine könyvesbolt
Szűrés törlése
Németh Luca
2022.12.03 19:57
Ez az év legkedvesebb és legkönyvesebb ajándéka!

Hetek óta ötletelünk, hogyan tudnánk egy dobozba zárni mindazt, ami a Libertine. Az illatot, a belső tér hangulatát, az olvasást, a könyv mellett gőzölgő, forró italt... Illatok, ízek, a papír susogása... Lehet-e mindezt egy dobozba tenni? Igen, lehet! Megérkezett a Libertine karácsonyi doboza, amely advent második vasárnapjától, december 4-étől már megtalálható a könyvesboltjainkban és a webshopon is!

Idén ráadásul két doboz között is lehet választani, aszerint, hogy egy jó könyv mellé egy csésze forró teát vagy egy finom kávét képzelsz el inkább. 

A kávéimádóknak összeállított dobozban megtalálod a Libertine 100% arabica kávéját, hozzá egy libertine-es kávésbögrét, egy gyertyát a könyvesbolt karácsonyi illatával, egy képeslapcsomagot, egy libertine-es karácsonyfadíszt, egy kis jegyzetfüzetet, rajta valamelyik libertine-es kiadvány borítójával, valamint a Száz könyvem című kiadványt, amelyben az olvasmányélmények vezethetők.

A teakedvelők számára a doboz egy csomag Tél Varázsa teát rejt, mellette egy teásbögrét és egy egyedi, könyvdíszes teáskanalat, továbbá egy gyertyát a könyvesbolt karácsonyi illatával, egy képeslapcsomagot, egy kis jegyzetfüzetet, rajta valamelyik libertine-es kiadvány borítójával, valamint az idei év egyik kedvenc olvasmányát, A könyvlistát.

Fontos, hogy a doboz webshopos rendelése esetén csak házhoz szállítással kérhető, bolti átvételre nincs lehetőség.

A dobozban helyet kapó termékek nemcsak a legmagasabb minőséget képviselik, hanem becsempészik a könyvesbolt hangulatát is a fa alá. Így akár magadnak, akár könyvszerető ismerőseidnek, rokonaidnak keresel ajándékot, már meg is találtad: a karácsonyi Libertine-doboznál kedvesebb és könyvesebb ajándék idén nem létezik!