KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Libertine blog

A tárgyaknak is „lelkük” van? – A libertine-eseknek igen!

libertine könyvesbolt
Szűrés törlése
Bobkó Anna
2022.12.11 16:52
A tárgyaknak is „lelkük” van? – A libertine-eseknek igen!

Ha behunyod a szemed, mi az első dolog, ami eszedbe jut a Libertine Könyvesboltból? Bármi is az, a rengeteg visszajelzésből tudjuk, hogy a hely atmoszférája több mint emlékezetes. Vajon mi lehet a titok?

A legutóbbi kirándulásra három könyvet vittem magammal: egyet, amiből már csak néhány oldal volt hátra, a másik kettő között pedig nem tudtam dönteni, melyikkel folytassam az olvasást. Így mindhárom utazott velem, majd letettem őket a szállodai szoba éjjeliszekrényére.  

Az addig üres és személytelen tér a könyvektől valahogy barátságosabbá vált.

Lakberendezők bevett szokása ez: ahol a könyv, ott az otthonos hangulat. Nekünk, könyvmolyoknak ezt nem is kell magyarázni! Mágnesként vonz minket a borító, a papír érintése. Az illata. Hogy felüssük a könyvet, és beleolvassunk. 

És ha már mágnes és vonzás… Tudtad, hogy a fizika törvényei szerint minden tárgynak van rezgése? Ami ráadásul hatással is lehet ránk! Mondhatni, pozitív energiával tölt fel.

Érezni hasonlót a szegedi Libertine Könyvesboltban is, ahol ha jobban szétnézel, szembetűnik az a rengeteg hangulatos tárgy, amit Ági értő gondoskodással válogatott össze. 

Ha behunyod a szemed, mi az első dolog, ami eszedbe jut innen? A könyvek? Az aranykanapé? Az aranylétra? Mi adja a Libertine Könyvesbolt esszenciáját? 

A libertine-es tárgyak talán megadják a választ, segítségükkel ugyanis bárki magával vihet egy csipetnyit a könyvesboltból. Stresszes napokon elég csak ránéznem a libertine-es bögrémre az íróasztalomon: lehunyom a szemem, és egy pillanat alatt az olvasófotelomban termek, lapozom a kedvenc könyvemet, és teát kortyolgatok. 

Azáltal, hogy tárgyakat, kiegészítőket választunk magunk köré, üzenünk is a világnak arról, hova tartozunk. Lapuljon bármi is a különböző vállakon hordott „Reading is sexy” vászontáskáinkban, büszkén hirdethetjük: olvasók vagyunk, NIOK-osok vagyunk! 

Vászontáskától a pólóig, könyvborítós jegyzetfüzettől a golyóstollig – számos ajándéktárgy közül válogathattok a Libertine Könyvesbolt webshopjában. 

Kíváncsi vagy a libertine-es ajándéktárgyainkra? Kattints ide!

Kiadó:
Libertine Könyvkiadó
Súly:
535 g
Kiadás éve:
2021

Egyszer volt… társasjáték

A játékhoz csak egy tollra és nagy adag fantáziára van szükséged. Minden körben lehetőségek közül választhatsz: ki a főhős, hogyan bonyolódik az élete, és mi lesz a történet vége? Ezek az elemek mind-mind egy-egy kártyán (szereplő, dráma, végkifejlet) olvashatók, a játékosok ezek közül választanak. A pontozás az alapján zajlik, hogy ki mennyire gyakori elemet választott a saját sztorijába. Végül az összes addigi körben előforduló szereplők, drámák és végkifejletek közül kell kiválasztani egyet-egyet, és a megadott műfajt alapul véve szöveggé gyúrni.
Nincs más hátra, következhet életed sztorija! A többiek is így gondolják? Szuper, nyertél! Esetleg más rakott össze egy ellenállhatatlanul romantikus/izgalmas/félelmetes/vicces történetet? Akkor ő a nyertes, de biztosak vagyunk benne, hogy nem álltok meg egy játéknál, hiszen az elemek végtelen számú sorrendben adhatják ki a legjobb sztorikat.

9 999 Ft
A „Reading is sexy!” kollekció környezetbarát, nagy teherbírású vászontáskája. Használd hétköznapi viseletként, bevásárláshoz, strandra vagy gyere el a Libertine Könyvesboltba és vidd haza ebben a kiválasztott kincseket!
3 990 Ft
38
Kiadó:
Libertine Könyvesbolt
Súly:
324 g
Nyelv:
magyar

Libertine Könyvesbolt puzzle (500 darabos)

Rakd össze a kedvenc könyvesboltodat! Szeretsz puzzle-özni? Rakd össze a kedvenc könyvesboltodat! Az 500 db-os Libertine Könyvesbolt puzzle nagy kihívás elé állítja a kirakós játék és a könyvek szerelmeseit, ugyanis a polcokon a Libertine-csapat kedvenc olvasmányait és a Libertine Könyvkiadó büszkeségeit is elrejtettük. A szórakoztató és kreatív játékban az aranylétra, az aranykanapé, az irodalmi térkép és a Libertine Könyvesbolt jól ismert enteriőrjét tudod kirakni. Ha végeztél vagy újra kezded, vagy bekeretezed! (Lásd a 4. képet a galériában!) – A kész puzzle mérete: 48×34 cm – Európában készült, minősége bivizsgálva, anyaga papír – Poszter méretű a végeredmény, így alkotásod a munka végeztével bekeretezheted

6 499 Ft
3 999 Ft
Kiadó:
Libertine Könyvesbolt

Irodalmi Térkép

Az általam megálmodott és Iskander Diana által gyönyörűen kivitelezett Irodalmi Térképen a számomra (és szerintem sokak számára) fontos szerzők születési helye és ideje szerepel. Egy könyvmoly szobájának elengedhetetlen dekorációja!
6 599 Ft
Kiadó:
Libertine Könyvesbolt

NIOK-os ex libris pecsét – Fitzgerald

Nyeles fabélyegzővel ellátott könyvpecsét, amellyel egyedivé varázsolhatod a könyveidet. Nincs más dolgod, mint a könyveid első oldalára pecsételni és a vonalra ráírni a neved.
6 490 Ft