KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Libertine blog

Este is nyitva lesz az aranylétrás könyvesbolt: szerzőinkkel várunk a Libertine éjszakáján!

libertine könyvesbolt
Szűrés törlése
Papós Tamás
2022.11.16 16:18
Este is nyitva lesz az aranylétrás könyvesbolt: szerzőinkkel várunk a Libertine éjszakáján!

Régóta tervezel jönni az aranylétrás könyvesboltba, de napközben nem értél rá? Dedikálni szeretnéd a kedvenc könyved? Beszélgetnél és szelfiznél a Libertine Könyvkiadó szerzőivel? Akkor szombat este ünnepelj velünk, hiszen kétéves a budapesti Libertine Könyvesbolt, amely ebből az alkalomból éjfélig nyitva lesz! Meglepetésekkel és mesés hangulattal várunk!

„Jaj, még nem voltam az aranylétrásban!” – egyre többször mondják ezt nekünk olyan olvasók, akiknél régóta bakancslistás a fővárosi könyvesbolt felkeresése, de napközben nehezen tudják megoldani a látogatást. A Libertine éjszakája számukra is remek lehetőség, hiszen születésnapunk alkalmából éjfélig nyitva leszünk. Hivatalosan csütörtökön lesz kétéves a Libertine Könyvesbolt, de az ünneplésre szombat este kerül sor.

Előfordul, hogy még zárás után is üldögélnek kicsit a Libertine erkélyén. A kilátás és a város fényei mesés hangulatot adnak a budai ékszerdoboznak, ezt most egész este bárki élvezheti.

Nem mindennapi társaságot kínálunk ehhez az atmoszférához, hiszen a Libertine Könyvkiadó szerzői is velünk ünnepelnek. Sőt, az alábbi időpontoktól 30 perces turnusokban dedikálást tartanak.

17:30 Gáncs Kristóf 

18:00 Peller Mariann

19:00 Kovács Eszter (Mat on the Moon)

19:30 Mélylevegő Projekt

20:00 Forró Bence

Peller Mariann dedikálása különleges lesz, hiszen aznap jelenik meg második könyve, a már előrendelhető Szerelemszövetség. Mariann az első szerzőnk, első könyve, a Végtelen kísértés a Libertine Könyvesbolt megnyitásakor látott napvilágot, az időzítés tehát nem véletlen.

Kovács Eszter pedig egyenesen a repülőtérről érkezik, ugyanis most jön haza Baliról, ahol két hónapon át dolgozott. Ki tudja, az egzotikus helyszín talán egy új könyvhöz is inspirációt adott, erről is lehet vele beszélgetni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szabados Ági (@szabadosagi) által megosztott bejegyzés

Mivel várunk még? Rengeteg lufi, pezsgő, forralt bor, születésnapi torta és más finomságok mellett apró meglepetésekkel hangolódunk adventre. Ne hagyjátok ki, hiszen a Libertine éjszakája mellett csak a NIOK-napon tudtok ennyi szerzővel és a teljes stábbal találkozni!

Szerző:
Peller Mariann
Kiadó:
Libertine Könyvkiadó
Oldalak száma:
358

Szerelemszövetség

Miután a titokzatos Johnny Blaze iránt fellobbanó érzései hurrikánként söpörtek végig Kékkuti Annabella életén, a sikeres színésznő megnyugodni látszik imádott férje és gyermekei oldalán. A karrierjében is elérkezik a szintlépés ideje: megkapja egy misztikus krimisorozat főszerepét, ez azonban nem várt fordulatokat tartogat. A Johnnyt és Annabellát összekötő karmikus hálózat minden eddiginél erősebben fonja össze a két lélek sorsát. Szédítő spirituális utazás veszi kezdetét, amelyben Annabella előtt feltárulnak a korábbi életei az ókori Egyiptomtól a marseilles-i pestis idején át a 19. századi Amerikáig. Eközben vészjósló jelek bukkannak fel világszerte, amelyek arra utalnak, hogy a Fény és az Árnyék harcában ezúttal talán az utóbbi kerekedik felül.

4 999 Ft
Szerző:
Kovács Eszter
Kiadó:
Libertine Könyvkiadó
Oldalak száma:
224

Köszi, jól

Told a talpad a talajba, és nyújtózz az ég felé a fejtetőddel – a könyv, amelyet a kezedben tartasz, épp olyan, mintha ezt a mozdulatsort gyakorolnád jóga közben. Egyszerre erős és könnyed, van mélysége, és égbe törő, felszabadult öröme. Nem kötelez semmire, mégis úgy érzed, a benne foglalt tanácsokat – legyen szó jógáról, meditációról, mindfulnessről vagy épp az extra sült krumpliról – érdemes beépítened az életedbe. Aztán egyszer csak azon kapod magad, hogy a hogy vagy? kérdésre mosolyogva ennyit válaszolsz: köszi, jól.

4 999 Ft
Szerző:
Mélylevegő Projekt
Kiadó:
Libertine Könyvkiadó
Oldalak száma:
288

Öntöző

Legyél önmagad elmekertésze!

A Mélylevegő Projekt 2020 óta megkerülhetetlen a mentális egészség, illetve a gyakori vagy kevésbé ismert pszichológiai kérdések területén. Ismeretterjesztő, szakmailag hiteles, mégis közérthető tartalmakat megosztó online platformjaik követői száma napról napra nő, a tudásukat könyv formájában is közreadó Elmerülő pedig hiánypótlónak bizonyult az általános pszichés működés megismerésében.

Az általános jelenségek után ideje megismerned és megértened önmagad. Ezt a célt szolgálja az Öntöző, amely egyszerre fog kézen és ad szabadságot az önismereti utad kezdetén. Megdönti azt a bizonyos locsolókannát, hogy a segítségével minél közelebb kerülhess a mentális virágzáshoz, egy olyan állapothoz, amelyben eredményesen tudsz megküzdeni a mindennapok kihívásaival.

Az önismereti munkafüzet segítségével képet kaphatsz arról, ki vagy te éppen, mi fontos a számodra, hogyan működsz. Innen elrugaszkodva pedig különféle kérdések megválaszolásával, hasznos módszerek bemutatásával és a hétköznapok során is alkalmazható technikáknak köszönhetően körvonalazhatod a céljaidat, megismerheted a halogatásod vagy a szorongásod okait, és azt is, hogyan csökkentheted ezek jelenlétét az életedben. Mindeközben növekedésnek indulhatnak az életedben a jó dolgok, hiszen ráeszmélhetsz a saját határaidra, leszámolhatsz az időrablókkal, és megtanulhatod a célra vezető kommunikáció alapjait.

Az Öntöző téged szolgál, rólad szól, a mentális egészséged megteremtéséhez és ápolásához azonban rád is szükség van. Ehhez az önismereti munkafüzethez újra és újra visszatérhetsz elmekertészkedésed során.

4 999 Ft
Szerző:
Forró Bence
Kiadó:
Libertine Könyvkiadó
Oldalak száma:
156

Variációk boldogtalanságra

“Vannak történetek, amelyeknek nem áll jól a happy end. Ellentmondana az univerzum törvényeinek.”

Forró Bence szeret mesélni: jellemekről, sorsokról, a társadalom különböző rétegeinek figuráiról. Otthonosan mozog a világok között, amelyeket novelláiban Budapest jellegzetes színterei kötnek össze. A kaleidoszkópszerűen rendeződő motívumok pedig saját életünk fordulópontjait idézik fel. Vajon a rugalmasságot vagy az elvhűséget, a felelősséget vagy a szabadságot, a Klauzál teret vagy a Hollywood Boulevard-t választanánk?

3 499 Ft
Szerző:
Gáncs Kristóf
Kiadó:
Libertine Könyvkiadó
Oldalak száma:
46

Lajos kutya buszra száll

Alighogy megérkezett, máris felforgatta a kis falu életét Lajos kutya, akit nyughatatlan és kolbászkedvelő természete újabb kalandokba sodor. Ő a legtáncosabb négylábú, a legfürgébb iskolai szökevény, a legelszántabb kincskereső és a legkíváncsibb potyautas. Lajos kutya ugyanis meg sem áll a nagyvárosig, ahol a kutyák furcsa ruhákban járnak, és bizony nem terem minden asztal alatt valami finomság.

3 799 Ft
Kiadó:
Libertine Könyvkiadó
Oldalak száma:
100
Műfaj:
Irodalom

NIOK Magazin – 2. szám

A tavaszi indulás után megérkezett az idei második NIOK Magazin, amely még informatívabb és sokszínűbb, és még több olvasnivalót ajánl mindazoknak, akik egy (vagy több) jó könyvet keresnek az őszi-téli takarós, forró italos szezonra. Szabados Ági A könyvlista kiadásának történetéről mesél, megismerhetitek Szabó Magdát egy őszinte szeretettől fütőtt olvasó szemén keresztül, ajánlunk kirándulásra alkalmas, az irodalomhoz kötődő úti célokat hazánkban, és olyan komoly témákkal is foglalkozunk, mint a traumafeldolgozás és a könyvek kapcsolata vagy a magánnyal való megküzdés. Utánajárunk, miért drágulnak manapság egyre gyorsabban a könyvek, illetve kinek és miért éri meg e-könyvet olvasnia. És ahogy azt talán már megszokhattátok, bemutatjuk az őszi-téli időszak legfrissebb libertine-es megjelenéseit, és Szabados Ági mellett ismert könyves bloggerek és vloggerek, Edmond és a tízkicsikönyv blogot író Balanyi Daniella is a figyelmetekbe ajánlja a kedvenceit. Szóval ezernyi (NI)OK van arra, hogy olvassátok az új magazint!

1 999 Ft