KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Köszi, jól
Köszi, jól
4 999 Ft
Kovács Eszter

Köszi, jól

Köszi, jól
Köszi, jól
Köszi, jól
Köszi, jól
Köszi, jól
Adatok
Szerző
Kovács Eszter
Kiadó
Libertine Könyvkiadó
Oldalak száma
224
Műfaj
Pszichológia, önismeret
Borító
keménytábla
ISBN
9786158189583
Nyelv
magyar
Kiadás éve
2022
Illusztrálta
Horváth Vivien
Áfa
5%
Kovács Eszter

Köszi, jól

4 999 Ft

Told a talpad a talajba, és nyújtózz az ég felé a fejtetőddel – a könyv, amelyet a kezedben tartasz, épp olyan, mintha ezt a mozdulatsort gyakorolnád jóga közben. Egyszerre erős és könnyed, van mélysége, és égbe törő, felszabadult öröme. Nem kötelez semmire, mégis úgy érzed, a benne foglalt tanácsokat – legyen szó jógáról, meditációról, mindfulnessről vagy épp az extra sült krumpliról – érdemes beépítened az életedbe. Aztán egyszer csak azon kapod magad, hogy a hogy vagy? kérdésre mosolyogva ennyit válaszolsz: köszi, jól.

Videó
Leírás


Megint egy üzleti vezető, aki elkezdett meditálni, és a jógaszőnyegen talált egyensúlyra! Eszter egy évtizedet töltött üzleti területen, és nem utálta, sőt. Micsoda fordulat! Szerette a kihívásokat, a csapatokat, amelyeket épített, vagy a részük lehetett. Mégis rosszul aludt, éjjelente képzeletbeli vitákat nyert a plafont pásztázva, és érezte, hogy az állandó fáradtságnak és hátfájásnak nincs itt az ideje. Miután a sokat emlegetett brit tudósoktól, a lenyűgözően okos amerikai professzoroktól és a tradíciókat tisztelő keleti mesterektől tanult, létrehozta a Mat on the Moont, egy online oázist, ahová a megfáradt városi vadak elvonulhatnak visszatalálni magukhoz.
Személyesen is találkozhatsz vele workshopokon, vállalati tréningeken, elvonulásokon, és a telefonoddal együtt is a zsebedbe csúsztathatod a gyakorlatait.
Azt adja tovább, ami neki segített a jógától a viselkedéspszichológián át egészen a mindfulness gyakorlásáig, hogy jobban érezd magad a bőrödben, a munkádban és a kapcsolataidban – a jógaszőnyegen és azon túl.

Szerzőink