KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Libertine blog

Van miből válogatni: megújult a Libertine webshopja, felkerült az összes könyv!

libertine könyvesbolt
Szűrés törlése
Németh Luca
2023.01.17 16:43
Van miből válogatni: megújult a Libertine webshopja, felkerült az összes könyv!

A Covid első hulláma volt. A Libertine Könyvesbolt megnyílt, mégis zárva kellett tartania az aktuális rendelkezések miatt. Az apró, budai bolthelyiség azonban mégis tömve volt könyves megrendelésekkel, Ági és a kollégák éjszakába nyúlóan csomagolták az olvasnivalókat – így kezdődött a Libertine webshopjának története, amely újabb fejezetéhez érkezett.

Ma már szinte hihetetlen, de Ági eredetileg nem is tervezett webshopot indítani a Libertine-nek. A számításaiba – azt mondhatjuk, szerencsére – beleszólt a koronavírus-járvány, amelynek köszönhetően már az első időktől online is lehetett könyvet rendelni a Libertine-ből. 

Sok minden történt azóta a webshop kapcsán, amelyet, hasonlóan mindenhez, ami a Libertine- hez kapcsolódik, folyamatosan igyekszünk fejleszteni, figyelembe véve a vásárlói visszajelzéseket is. Kezdetben csak Ági kedvenceit találtátok meg az online bolti felületen, aztán felkerültek a NIOK közös könyvei és a Libertine saját kiadványai is, mostanra pedig, több hónapos munkánk eredményeként, minden eddiginél teljesebb lett a webshop kínálata! Most már valóban igaz az, hogy bárhol is legyél a világban, a Libertine-ben érezheted magad, ha ide kattintasz

A www.libertinekonyvesbolt.hu oldalon ugyanis most már minden olyan könyv megtalálható, amely offline, a Libertine könyvesboltokban is megvásárolható. A kínálat, természetesen, így is Ági által előválogatott, ráadásul külön kategóriák szerint rendezett, így minden eddiginél könnyebb lesz rábukkani a megfelelő olvasmányra. Pszichológia, önismeret, ajánlatok olvasó nőknek és olvasó férfiaknak, szakácskönyvek, albumok, gyermek- és ifjúsági könyvek, idegen nyelvű könyvek, díszkiadások, stb. – minden felkerült. Mindezek mellett pedig rengeteg extra tartalom is található a NIOK közös könyvekhez vagy épp a Libertine saját kiadványaihoz kapcsolódóan.

Nem kétséges, hogy órákat lehet eltölteni a webshopon való böngészéssel. Mi szóltunk!

Kiadó:
Libertine Könyvkiadó
Oldalak száma:
100
Műfaj:
Irodalom

NIOK Magazin – 2. szám

A tavaszi indulás után megérkezett az idei második NIOK Magazin, amely még informatívabb és sokszínűbb, és még több olvasnivalót ajánl mindazoknak, akik egy (vagy több) jó könyvet keresnek az őszi-téli takarós, forró italos szezonra. Szabados Ági A könyvlista kiadásának történetéről mesél, megismerhetitek Szabó Magdát egy őszinte szeretettől fütőtt olvasó szemén keresztül, ajánlunk kirándulásra alkalmas, az irodalomhoz kötődő úti célokat hazánkban, és olyan komoly témákkal is foglalkozunk, mint a traumafeldolgozás és a könyvek kapcsolata vagy a magánnyal való megküzdés. Utánajárunk, miért drágulnak manapság egyre gyorsabban a könyvek, illetve kinek és miért éri meg e-könyvet olvasnia. És ahogy azt talán már megszokhattátok, bemutatjuk az őszi-téli időszak legfrissebb libertine-es megjelenéseit, és Szabados Ági mellett ismert könyves bloggerek és vloggerek, Edmond és a tízkicsikönyv blogot író Balanyi Daniella is a figyelmetekbe ajánlja a kedvenceit. Szóval ezernyi (NI)OK van arra, hogy olvassátok az új magazint!

1 999 Ft
Nincs raktáron
50
Kiadó:
Libertine Könyvkiadó
Oldalak száma:
256
Súly:
418 g

Száz könyvem – Egy olvasó naplója

A Száz könyvem – Egy olvasó naplója azért született, hogy bátorítson: igenis, van, lehet időd olvasni! Ha tudatosan vezeted a naplót, és minden elolvasott könyv után rászánsz fél órát az életedből arra, hogy leírd az olvasmányélményeidet és tapasztalataidat, akkor száz kötet hangulatát, legemlékezetesebb pillanatát tudod majd felidézni.

5 999 Ft
2 999 Ft
Szerző:
Kovács Eszter
Kiadó:
Libertine Könyvkiadó
Oldalak száma:
224

Köszi, jól

Told a talpad a talajba, és nyújtózz az ég felé a fejtetőddel – a könyv, amelyet a kezedben tartasz, épp olyan, mintha ezt a mozdulatsort gyakorolnád jóga közben. Egyszerre erős és könnyed, van mélysége, és égbe törő, felszabadult öröme. Nem kötelez semmire, mégis úgy érzed, a benne foglalt tanácsokat – legyen szó jógáról, meditációról, mindfulnessről vagy épp az extra sült krumpliról – érdemes beépítened az életedbe. Aztán egyszer csak azon kapod magad, hogy a hogy vagy? kérdésre mosolyogva ennyit válaszolsz: köszi, jól.

4 999 Ft