KÖNYVESBOLT1027 BUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  6720 SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13.

Libertine blog

Van miből válogatni: megújult a Libertine webshopja, felkerült az összes könyv!

webshop
libertine könyvesbolt
Szűrés törlése
Németh Luca
2023.01.17 16:43
Van miből válogatni: megújult a Libertine webshopja, felkerült az összes könyv!

A Covid első hulláma volt. A Libertine Könyvesbolt megnyílt, mégis zárva kellett tartania az aktuális rendelkezések miatt. Az apró, budai bolthelyiség azonban mégis tömve volt könyves megrendelésekkel, Ági és a kollégák éjszakába nyúlóan csomagolták az olvasnivalókat – így kezdődött a Libertine webshopjának története, amely újabb fejezetéhez érkezett.

Ma már szinte hihetetlen, de Ági eredetileg nem is tervezett webshopot indítani a Libertine-nek. A számításaiba – azt mondhatjuk, szerencsére – beleszólt a koronavírus-járvány, amelynek köszönhetően már az első időktől online is lehetett könyvet rendelni a Libertine-ből. 

Sok minden történt azóta a webshop kapcsán, amelyet, hasonlóan mindenhez, ami a Libertine- hez kapcsolódik, folyamatosan igyekszünk fejleszteni, figyelembe véve a vásárlói visszajelzéseket is. Kezdetben csak Ági kedvenceit találtátok meg az online bolti felületen, aztán felkerültek a NIOK közös könyvei és a Libertine saját kiadványai is, mostanra pedig, több hónapos munkánk eredményeként, minden eddiginél teljesebb lett a webshop kínálata! Most már valóban igaz az, hogy bárhol is legyél a világban, a Libertine-ben érezheted magad, ha ide kattintasz

A www.libertinekonyvesbolt.hu oldalon ugyanis most már minden olyan könyv megtalálható, amely offline, a Libertine könyvesboltokban is megvásárolható. A kínálat, természetesen, így is Ági által előválogatott, ráadásul külön kategóriák szerint rendezett, így minden eddiginél könnyebb lesz rábukkani a megfelelő olvasmányra. Pszichológia, önismeret, ajánlatok olvasó nőknek és olvasó férfiaknak, szakácskönyvek, albumok, gyermek- és ifjúsági könyvek, idegen nyelvű könyvek, díszkiadások, stb. – minden felkerült. Mindezek mellett pedig rengeteg extra tartalom is található a NIOK közös könyvekhez vagy épp a Libertine saját kiadványaihoz kapcsolódóan.

Nem kétséges, hogy órákat lehet eltölteni a webshopon való böngészéssel. Mi szóltunk!

Kiadó:
Libertine Könyvkiadó
Oldalak száma:
100
Műfaj:
Irodalom

NIOK Magazin – 2. szám

A tavaszi indulás után megérkezett az idei második NIOK Magazin, amely még informatívabb és sokszínűbb, és még több olvasnivalót ajánl mindazoknak, akik egy (vagy több) jó könyvet keresnek az őszi-téli takarós, forró italos szezonra. Szabados Ági A könyvlista kiadásának történetéről mesél, megismerhetitek Szabó Magdát egy őszinte szeretettől fütőtt olvasó szemén keresztül, ajánlunk kirándulásra alkalmas, az irodalomhoz kötődő úti célokat hazánkban, és olyan komoly témákkal is foglalkozunk, mint a traumafeldolgozás és a könyvek kapcsolata vagy a magánnyal való megküzdés. Utánajárunk, miért drágulnak manapság egyre gyorsabban a könyvek, illetve kinek és miért éri meg e-könyvet olvasnia. És ahogy azt talán már megszokhattátok, bemutatjuk az őszi-téli időszak legfrissebb libertine-es megjelenéseit, és Szabados Ági mellett ismert könyves bloggerek és vloggerek, Edmond és a tízkicsikönyv blogot író Balanyi Daniella is a figyelmetekbe ajánlja a kedvenceit. Szóval ezernyi (NI)OK van arra, hogy olvassátok az új magazint!

1 999 Ft
Szerző:
Pattermann Kinga
Kiadó:
Kulcslyuk Kiadó
Oldalak száma:
224

Intuíció a gyakorlatban

„Tudtam!” ​"Éreztem!" – kiáltunk fel sokszor, amikor beigazolódik valami, amit már előre megsejtettünk. A szembesülést pedig gyakran bosszankodás követi, hogy miért is nem hallgattunk magunkra… A belső hangot ugyanis néha (vesztünkre) figyelmen kívül hagyjuk, míg máskor nem halljuk elég tisztán ahhoz, hogy rá merjük bízni magunkat. Pedig – ha helyesen használjuk – az intuíciónk az egyik legértékesebb eszközünk lehet ahhoz, hogy jól tájékozódjunk az életünkben, és olyan döntéseket hozzunk, amelyeket később sem bánunk meg.

Ellentétben azzal, ahogy sokan hiszik, nem valami misztikus, ezoterikus dologról van szó. Az intuíció a mintázat-felismerési képességünkön alapszik: amikor valamit „előre megérzünk”, valójában tudattalanul észlelt összefüggésekre támaszkodunk. Te is sokszor használtad már az intuíciódat, legfeljebb nem fogalmaztad meg magadnak, hogy ezt teszed, vagy nem így nevezted. Ezt a képességedet azonban működtetheted célirányosabban és hatékonyabban is. Ahogy nemrégiben egy HR-konferencián is elhangzott: az intuíció tudatos használata lesz a jövő munkavállalójának egyik kulcskompetenciája. A mesterséges intelligencia is az emberi intuíció tudatos használatával válhat igazán hasznossá, biztonságossá.

Könyvemben több ezer munkaóra bevált gyakorlatait, módszereit, játékait gyűjtöttem össze, hogy lépésről lépésre megtanítsalak, miként támaszkodj biztonságosabban arra a képességedre, melyet magad szereztél meg az életutad során. Az általam megalkotott ICM (Imagine, Create, Manifest) modell intuitív intelligenciád fejlesztésében támogat, hogy az életed minél több területén egyre hatékonyabban ismerd fel és működtesd az intuíciódat. Ha pedig segítő szakember, coach, tréner vagy, akihez közel áll a téma, a gyakorlatok használatával másokat is eredményesen kísérhetsz ezen az úton.

PATTERMANN KINGA
Vezetői coach, tréner, szervezetfejlesztési tanácsadó. Több mint 25 éve dolgozik a legkülönbözőbb csapatokkal és egyénekkel, hajléktalanoktól a nemzetközi cégek felsővezetőiig.

3 360 Ft
Kiadó:
Libertine Könyvkiadó
Oldalak száma:
256
Súly:
418 g

Száz könyvem – Egy olvasó naplója

A Száz könyvem – Egy olvasó naplója azért született, hogy bátorítson: igenis, van, lehet időd olvasni! Ha tudatosan vezeted a naplót, és minden elolvasott könyv után rászánsz fél órát az életedből arra, hogy leírd az olvasmányélményeidet és tapasztalataidat, akkor száz kötet hangulatát, legemlékezetesebb pillanatát tudod majd felidézni.

5 999 Ft
Szerző:
Kovács Eszter
Kiadó:
Libertine Könyvkiadó
Oldalak száma:
224

Köszi, jól

Told a talpad a talajba, és nyújtózz az ég felé a fejtetőddel – a könyv, amelyet a kezedben tartasz, épp olyan, mintha ezt a mozdulatsort gyakorolnád jóga közben. Egyszerre erős és könnyed, van mélysége, és égbe törő, felszabadult öröme. Nem kötelez semmire, mégis úgy érzed, a benne foglalt tanácsokat – legyen szó jógáról, meditációról, mindfulnessről vagy épp az extra sült krumpliról – érdemes beépítened az életedbe. Aztán egyszer csak azon kapod magad, hogy a hogy vagy? kérdésre mosolyogva ennyit válaszolsz: köszi, jól.

4 999 Ft