KÖNYVESBOLT1027 BUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  6720 SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13.

NIOK előfizetés

KÖNYVESBOLT
A könyvesboltomban a kiadóm könyveit, kiadványait valamint az általam szelektált és előválogatott könyveket találod. Tematikusan pakolva, a kedvenceimmel feltöltve, szóval ha hozzám bejössz garantáltan olyan olvasnivalóval mész haza, ami neked való!
Légy te is NIOK-előfizető és ajándékozd meg magad vagy szeretteidet az olvasás örömével!
Mi az a NIOK-előfizetés?

Mi az a NIOK-előfizetés?

Ahogy eddig is, ezután is együtt olvassuk majd a közös könyveket, az előfizetés által azonban számos előnyhöz, illetve extra tartalomhoz, részvételi lehetőséghez juthatsz, miközben támogatod a munkámat, és a sok éves tapasztalatod alapján bizalmat szavazol nekem fél vagy egy egész évre az olvasmányok terén. Bármelyik előfizetési csomagot is választod, az elsők között, a hónap elején megkapod az aktuális közös könyvünket, ráadásul a kiszállításért sem kell fizetned!

A NIOK-előfizetés kiváló lehetőség arra, hogy megajándékozd magad vagy szeretteidet az olvasás örömével. Ajándékként ráadásul nem csak egyszer szerzel vele várakozással teli pillanatokat, hiszen minden alkalommal, amikor a futár csenget a közös könyvvel, átélheted, átélhetitek az új könyv izgalmát és örömét.

Miért legyél előfizető?

Mert bármelyik előfizetést is választod, azzal igazán biztos ponttá teszed az életedben a NIOK-ot, a közös olvasmányélményeket és az elkötelezettséged a könyvek iránt, emellett hozzájárulsz ahhoz is, hogy Magyarország első számú könyves közössége még tovább fejlődhessen.

Variációk:

NIOK Pártoló tagság, arany előfizetési csomag

Az arany szintű előfizetéssel biztosítod, hogy egész évben a NIOK-csoport aktív tagja leszel, velem és a csoporttagokkal olvasod mind a 12 közös könyvet. Az a szokásom 2022-ben is megmarad, hogy a közös könyveket előre nem nevezem meg, továbbra is szeretném, ha meglepetés maradna, amit csak minden hónap elsején fedek fel. A csomag előnye azonban, hogy az elsők között kerül a kezedbe a könyv, és egy egész hónapod van elolvasni a NIOK Könyvklub kibeszélőig! Az előfizetést ingyenes futárdíjjal hálálom meg.

NIOK Pártoló tagság, ezüst előfizetési csomag

Az ezüst szintű előfizetéssel biztosítod, hogy fél éven, azaz 6 hónapon át a NIOK-csoport aktív tagja leszel, velem és a csoporttagokkal olvasod mind a közös könyveket. Az a szokásom 2022-ben is megmarad, hogy a közös könyveket előre nem nevezem meg, továbbra is szeretném, ha meglepetés maradna, amit csak minden hónap elsején fedek fel. A csomag előnye azonban, hogy az elsők között kerül a kezedbe a könyv, és egy egész hónapod van elolvasni a NIOK Könyvklub kibeszélőig! Az előfizetést ingyenes futárdíjjal hálálom meg.

NIOK Pártoló tagság, platina előfizetési csomag

A platina szintű előfizetési csomaggal nemcsak azt biztosítod, hogy egész évben a NIOK-csoport aktív tagja leszel, velem és a csoporttagokkal olvasod mind a 12 közös könyvet, hanem számos extra lehetőség vár rád: − minden hónapban extra e-mailes könyvajánlót kapsz − a Libertine Könyvkiadó 2022-ben megjelenő kiadványait az elsők között kapod meg, 50% kedvezménnyel − automatikusan biztosítod a részvételed a Libertine Könyvkiadó (nyilvános) könyvbemutatóin és a 2022-es NIOK-találkozókon − minden alkalommal a vendégünk vagy egy kávéra, amikor a Libertine Könyvesboltban jársz
NIOK Pártoló tagság, platina előfizetési csomag