KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

NIOK előfizetés

KÖNYVESBOLT
Mit szólnál, ha minden hónap elsején nemcsak arra ébrednél, hogy a kedvenc csoportodban, a NIOK-ban már fent van az új téma, hanem arra is, hogy csenget a futár, mert meghozta a csomagod: a közös könyvvel és az én személyes üzenetemmel! 
Légy te is NIOK-előfizető és ajándékozd meg magad vagy szeretteidet az olvasás örömével!
Mi az a NIOK-előfizetés?

Mi az a NIOK-előfizetés?

Ahogy eddig is, ezután is együtt olvassuk majd a közös könyveket, az előfizetés által azonban számos előnyhöz, illetve extra tartalomhoz, részvételi lehetőséghez juthatsz, miközben támogatod a munkámat, és a sok éves tapasztalatod alapján bizalmat szavazol nekem fél vagy egy egész évre az olvasmányok terén. Bármelyik előfizetési csomagot is választod, az elsők között, a hónap elején megkapod az aktuális közös könyvünket, ráadásul a kiszállításért sem kell fizetned!

A NIOK-előfizetés kiváló lehetőség arra, hogy megajándékozd magad vagy szeretteidet az olvasás örömével. Ajándékként ráadásul nem csak egyszer szerzel vele várakozással teli pillanatokat, hiszen minden alkalommal, amikor a futár csenget a közös könyvvel, átélheted, átélhetitek az új könyv izgalmát és örömét.

Miért legyél előfizető?

Mert bármelyik előfizetést is választod, azzal igazán biztos ponttá teszed az életedben a NIOK-ot, a közös olvasmányélményeket és az elkötelezettséged a könyvek iránt, emellett hozzájárulsz ahhoz is, hogy Magyarország első számú könyves közössége még tovább fejlődhessen.

Variációk:

NIOK Pártoló tagság, arany előfizetési csomag

Vállalod, hogy mind a 12 könyvet velem és a NIOK-csoporttal együtt olvasod majd 2024-ben, azaz egész évben szeretnél aktív tag lenni és közösen olvasni velem! Az a szokásom 2024-ben is megmarad, hogy a közös könyveket előre nem nevezem meg, továbbra is szeretném, ha meglepetés maradna, amit csak minden hónap elsején fedek fel, viszont a csomag előnye, hogy elsők között kerül a kezedbe a könyv, és egy egész hónapod van elolvasni a NIOK Könyvklub kibeszélőig! Az előfizetést ingyenes futárdíjjal hálálom meg.

A csomag ára: 65. 000 Ft 

NIOK Pártoló tagság, ezüst előfizetési csomag

Vállalod, hogy fél éven, azaz 6 hónapon keresztül fizetsz elő a közös könyvekre – tehát januártól egészen júniusig a NIOK-csoporttal olvasol majd 2024-ben. Ezt az előfizetést azoknak találtam ki, akik nem tehetik meg, hogy egy összegben, előre 65 ezer forintot kifizessenek. Természetesen lehetőséged lesz júniusban meghosszabbítani újabb 6 hónappal az előfizetésedet!
Az előfizetést ebben az esetben is ingyenes futárdíjjal hálálom meg.


A csomag ára: 35. 000 Ft