KÖNYVESBOLT1027 BUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  6720 SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13.

Libertine blog

Meghosszabbított határidő: így még lehet NIOK-előfizetésed!

niok
Szűrés törlése
Németh Luca
2022.12.27 09:53
Meghosszabbított határidő: így még lehet NIOK-előfizetésed!

Hiába utaltál rá, csepegtettél információmorzsákat, nézegetted a Libertine webshopját, mégsem ment át az üzenet? Esetleg a napokban csaptál a homlokodra, hogy valaki kimaradt az ajándékozottak közül? Pánikra semmi ok: december 27-e ÉJFÉLIG még vásárolhatsz NIOK-előfizetést!

Bár az előfizetési lehetőséget már napokkal ezelőtt lezártuk, jó hírünk van: nem csúsztál le semmiről, ma még elintézheted a magad vagy valaki más számára, hogy mostantól az év mind a 12 hónapjára jusson egy karácsony! A NIOK-előfizetők ugyanis minden hónap első napján megkapják az aktuális NIOK közös könyvet az aktuális extrával. Jól hangzik, ugye? És van itt még más is!

Ha előfizetsz, a könyveket a most kalkuált árakon vásárolod meg, tehát az árukra a további emelkedések nem lesznek hatással. A könyveket 5000 forintos átlagárral számoltuk. A havi könyvek szállítása ráadásul ingyenes, és z időbeosztással sem lehet gond: ha nem tudod, mindig otthon találna-e a futár, válassz a csomagpontos átvételt, vagy kérd a bolti átvétel lehetőségét a budapesti vagy szegedi Libertine Könyvesboltban. 

Ha ajándékba szánod az előfizetést, azt a rendelésnél megjegyzés rovatban jelezheted: a saját adataidat add meg a számlázási és szállítási címnél, az ajándékozott adatait (lakcím, telefonszám, e-mail cím) pedig a megjegyzés rovatban tüntesd fel.

A folyamat végén pedig lesz egy kis kártyád, amely igazolja a teljes 2023-as évre szóló arany vagy a fél évre szóló ezüst előfizetésedet, és 12 vagy 6 darab remek olvasnivalód már biztosan lesz a jövő évben.

Ugye, milyen jó kis utó-karácsonyi meglepetés ez? Tehát ha eddig tanakodtál, ma már mindenképpen hozd meg a döntést, hiszen a lehetőség csak december 27-e éjfélig él! Kattints ide a NIOK-előfizetésért!