KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Libertine blog

Miért érdemes NIOK-előfizetőnek lenni?

niok
Szűrés törlése
Papós Tamás
Miért érdemes NIOK-előfizetőnek lenni?

Miért szerettétek a NIOK-előfizetést? – tette fel a kérdést Szabados Ági a Nincs időm olvasni kihívás Facebook-csoportban. Szívmelengető és inspiráló válaszokat kaptunk. A lelkes beszámolók olyan előnyöket is említettek, amelyekre nem is gondoltunk volna. Rendszereztük a visszajelzéseket, hogy teljes képet kapjatok arról, miért is jó NIOK-előfizetőnek lenni.

Többen jelezték, hogy a párjuktól kapták a NIOK-előfizetést. Egy figyelmes férj például remekül időzített: karácsonyra és a nyári házassági évfordulóra is adott egy-egy ezüst előfizetést. A kommentelő elárulta, hogy már a következő évre is ezt kérte a kedvesétől. 

Egy másik hozzászóló mesélte, hogy a párja azt mondta neki, látja, milyen nagy örömet szerez a közös könyv érkezése és olvasása, így a későbbiekben is biztosítja az előfizetést. Pedig – tette hozzá – a párja mindig mondja neki, hogy ne vegyen új köteteket, viszont a NIOK-előfizetést ő is támogatja.

Nem kellett azon töprengeni, hogy honnan és hogyan szerezzem be az új könyvet – ezt az előnyt emelte ki a többség, hiszen minden hónap első napján csengetett náluk a GLS futára. Attól sem kellett így tartani, hogy lemaradnak a limitált példányokról. És ha már házhoz szállítás: a postaköltséget a Libertine Könyvesbolt magára vállalja, amit szintén előnyként írtak le a válaszolók, hiszen a könyvek ára mellett a futárdíjak is emelkedtek mostanában.

Nem mindenki ajándékként kapta a NIOK-előfizetést, az olvasók szívesen lepték meg saját magukat, és ők is VIP-élményként jellemezték, hogy a kihirdetése után pár órával már kézbe is vehették a közös könyvet.

Kifejezetten népszerűek voltak a könyv mellé küldött apró figyelmességek. Többen írták, hogy Szabados Ági mellékelt levelét szerették olvasni, ráhangolódásként a közös könyvre. Egy előfizetőnk például a kisfiának is felolvasta, mert annyira jó érzés volt egy igazi levelet kapni, hiszen ez a gesztus manapság már ritkaságnak számít. A többi extrát is szerettetétek, így például a dedikálást, a sorszámozást, a szerzői levelet vagy a rejtvényt. 

Mindannyian mesélitek, hogy a hónap első napján izgatottan várjátok a házhoz szállítást. A többség direkt nem néz rá a NIOK-csoportra, amíg nem kopogott a futár az ajtón, így még nagyobb a meglepetés. Olyan előfizetőnk is akad, aki a munkahelyére kéri a közös könyvet, amelyet a kollégái is kíváncsian várnak, ez pedig jó ürügy egy kis könyves beszélgetésre.

Írtátok, hogy úgy érzitek, lelkiismeretes munka van a könyvek kiválasztása mögött, ami szívhez szóló elismerés a Libertine-csapatnak. Külön örültünk annak, hogy hangsúlyoztátok: a közös könyvek olykor kimozgattak a komfortzónátokból. Olyan világokat és gondolatokat fedeztetek fel, amelyekre msákülönben nem bukkantatok volna rá. Ezekért az irodalmi kalandokért kifejeztétek hálátokat, ami a következő évre is inspirál minket! 

Kedvet kaptál a 2024-es NIOK-előfizetéshez? Kattints ide, és lepd meg vele magad vagy szeretteidet!