KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Libertine blog

13+1 érvünk van a NIOK-előfizetés mellett

niok
Szűrés törlése
Papós Tamás
13+1 érvünk van a NIOK-előfizetés mellett

Exkluzív élményt kapsz, ha a Nincs időm olvasni kihívás havi közös könyveit előre megrendeled. Akár hat, akár tizenkét hónapra szavazol bizalmat a Libertine-csapatnak, mi minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy olyan VIP-kiszolgálásban legyen részed, amelyet nem kapsz meg más kiadóktól. Ez egy életérzés – szokták mondani a NIOK-előfizetés vásárlói. Közösségünk visszajelzései alapján össze is gyűjtöttünk 13+1 érvet, hogy te is átéld ezt, vagy szeretteidnek ajándékozd!

1. Garantáltan megkapod a havi közös NIOK-könyvet.

2. Nem kell megtervezni, hogy miként és mikor szerzed meg.

3. Minden hónap első munkanapján csenget nálad a GLS-futár, házhoz jön a könyv.

4. Igazi könyvmolyos ünnepnap lesz minden hónap első munkanapja.

5. Nem kell aggódni azon, lesz-e elég időd elolvasni.

6. Olyan könyvet is megkapsz, amelyet magadtól talán nem jutna eszedbe elolvasni, pedig új és érdekes világokat nyit meg előtted.

7. A több mint 70 ezer fős NIOK-közösség VIP-tagja lehetsz!

8. Hatéves a Nincs időm olvasni kihívás, az esztendők alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk a tökéletes könyvek kiválasztásában.

9. Ketté is oszthatod az élményt: karácsonyra vásárolhatsz egy fél éves előfizetést, majd nyáron újabb hat hónapra fizethetsz elő.

10. Amennyiben limitált példányaink vannak egy könyvből (például dedikált, sorszámozott), biztosan ilyen könyvet kapsz.

11. A szállítási költséget a Libertine Könyvesbolt állja.

12. Mindig kapsz valamilyen apró figyelmességet a könyvhöz (például szerzői levél, könyvjelző, rejtvény, dedikálás, sorszámozás).

13. Hálás üzenetek és személyes köszönetnyilvánítások is tanúsítják: a könyvek kiválasztása mögött lelkiismeretes munka van. A Libertine-csapat a szívét-lelkét beleadja!

+1 A NIOK-tagoknak – szerintünk – az előfizetés a tökéletes ajándék! Örömet és akár egy tucat olvasmányélményt szerzel vele!