KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Libertine blog

7+1 érv, hogy a Libertine-nél vásárold meg a NIOK közös könyvet

libertine könyvkiadó
Szűrés törlése
Papós Tamás
2023.03.02 16:26
7+1 érv, hogy a Libertine-nél vásárold meg a NIOK közös könyvet

A Libertine Könyvesbolt és Könyvkiadó csapata sok munkát tesz abba, hogy minden hónapban egy csodás olvasmányt, extra ajándékot és utánozhatatlan élményt nyújtson a NIOK közös könyvével és a Libertine-életérzéssel. Mi nem akcióval szeretnénk elérni, hogy ezeket a könyveket nálunk vásároljátok meg, a leárazásnál ugyanis sokkal értékesebbet kínálunk. Szívünk-lelkünk benne van az adott könyv kiválasztásában és az olvasók kiszolgálásában, cserébe pedig annyit kérünk: nálunk vásároljátok meg a NIOK közös könyvet. Bármilyen érzékeny a téma, ezt ki kellett mondanunk. Szeretnénk, hogy lássátok a teljes képet, így össze is gyűjtöttünk 7+1 érv amellett, hogy a Libertine-ben vásároljátok meg az aktuális kedvencet.

1. Exkluzív tagság egy motiváló közösségben! A Nincs időm olvasni kihívás Facebook-csoportjában lassan 60 ezer olvasó ajánl egymásnak könyveket. Hat év után még mindig keressük a szavakat, amikor megható beszámolókat kapunk, hogy mi motiváltunk másokat a több olvasásra, akár a visszatérésre a könyvek világához. A közös könyvről a csoportban és a könyvesboltjainkban is nyugodtan beszélgetést kezdeményezhetsz.

2. Ingyenes könyvklub minden hónap végén! Egyre több a fizetős könyvklub, így ki kell emelni: a közös könyv kibeszélőjét bárki láthatja, utólag a YouTube-ra is felkerül, de az élő videóhoz csatlakozás az igazi. Minden hónap utolsó vasárnapján Szabados Ágival lehet beszélni az új olvasmányélményről, garantáltan remek hangulatban.

3. Ajándékot, kreatív extrát adunk a könyvhöz! Akciózás helyett inkább ötletelünk, hogy milyen ajándékkal lepjünk meg titeket. Februárban például a Világépítők mellé aranylétrás kitűző járt, most pedig a Minden tökéletesed vásárlása esetén a regényhez kapcsolódó szerencsesütit is kapsz. Volt már korábban keresztrejtvény, dedikált példány, különleges könyvjelző, egyedi borító stb. – mindig kitalálunk valamit.

4. Csapatmunka van a kiválasztás mögött! Nem csak úgy leveszünk a könyvespolcról egy regényt; a havi téma és a könyv kiválasztása idő- és munkaigényes folyamat, kreatív energiát teszünk abba is, hogy a NIOK közösség ízlésével rezonáljon. Szabados Ági előre elolvassa a könyvet, és csak akkor ajánlja, ha neki tetszett és – megérzése szerint – nektek is fog.

5. Hangulatos környezetben, nyugodtan vásárolhatsz! Az aranylétrás könyvesbolt olyan, mint egy békés ékszerdoboz a budapesti és szegedi forgatagban. Rá tudsz hangolódni a tudatos vásárlásra, akár egy finom kávéval vagy teával, kellemes háttérzenével. Élményt és válogatott kínálatot adunk.

6. Odafigyelünk rád, személyre szabottan ajánlunk! Kizárólag segítőkész, felkészült és könyvmoly eladók dolgoznak nálunk, akiknek szintén sokat jelent a Libertine-életérzés és a NIOK-közösség. Nyugodtan beszélgethetsz velük, ugyanis szívből jövő küldetésük, hogy személyre szabott könyvajánlást adjanak.

7. NIOK-előfizetéssel ingyen házhoz visszük! Félévről félévre egyre népszerűbb a NIOK-előfizetés, amely garantálja, hogy minden hónap első munkanapján futár viszi neked a közös könyvet, méghozzá szállítási díj nélkül. Emellett még legalább egy tucat előnye van a minden év decemberében és májusában elérhető NIOK-előfizetésnek.

+1. Támogathatjátok a munkánkat! Egyre nagyobb a Libertine-csapat, Budapest és Szeged után Debrecenben is tervezünk könyvesboltot nyitni, és persze újabb ajánlatokkal és extrákkal szolgálni. Mindennek komoly költsége van, amelynek támogatására annyit kérünk: nálunk vásároljátok meg a NIOK közös könyveket!

Szerző:
Colleen Hoover
Kiadó:
Könyvmolyképző Kiadó
Oldalak száma:
299

Minden tökéletesed

Egy rég elfelejtett ígéret képes lehet megmenteni a kapcsolatot?

Quinn és Graham tökéletes szerelmét veszélybe sodorja a tökéletlen házasságuk. Az évek során felgyülemlett emlékek, a hibák és a titkok már eltaszítják őket egymástól. Az egyetlen dolog, ami megmentheti őket, éppen az lehet, ami a szakadék szélére sodorta őket.

A Minden tökéletesed egy elgondolkodtató regény egy párkapcsolati gondokkal küzdő párról, akiknek múltbéli ígéreteken múlik a jövője. Szívszaggató, letehetetlen olvasmány.

Az év legfelkavaróbb szerelmi története – lehet-e együtt tökéletesen boldog két tökéletlen ember?

Add át magad a sodrásának!

3 999 Ft
Szerző:
Gabrielle Zevin
Kiadó:
Magnólia Kiadó
Oldalak száma:
511

Világépítők

Két gyerek, egy kisfiú és egy kislány találkozik egy kórházban 1987-ben. A lány a leukémiában szenvedő nővérét látogatja meg, a fiú egy autóbalesetből épül fel. Közös témájuk, a videójátékok iránti rajongás - a bennük található lebilincselő világok, az izgalmas versenyek és a mindennapi élet bajai elől nyíló menekülési lehetőség - különös barátságot eredményez köztük. Mégis nyolc év telik el, mire ismét találkoznak, ám sorsuk innentől végleg összefonódik.

Sam és Sadie az egyetemi éveik alatt futnak össze újra egy zsúfolt metróállomáson. A lány a fiú kezébe nyom egy floppy lemezt, amin a legújabb játéka található, amit az MIT haladó játékfejlesztés szemináriumára készített. Samet lenyűgözi a program, és meggyőzi Sadie-t, hogy alapítsanak egy játékfejlesztő céget, hogy megvalósítsák az álmaikat: tervezzenek játékokat, amelyek világai megigézik és beszippantják a kor egyre népszerűbb szórakozási formájának szerelmeseit.

Hamarosan szupersztárok lesznek a területükön. A siker és a csillogás azonban nem várt kihívások elé állítja mindkettejüket.
Gabrielle Zevin varázslatos és meghitt regénye egyrészt óda a videójátékok aranykorához; másrészt két ember története, akik a kreativitásukon keresztül keresik önmagukat, és introvertált személyiségük korlátait leküzdve igyekeznek felfedezni a szerelem és a szeretet különböző formáit.

A könyvről mondták:

"Döbbenetes erejű regény, az egyik legjobb, amit valaha olvastam. Zevin gyönyörű története az emberi szeretet és kreativitás szépségét, törékenységét és kitartását mutatja be lenyűgöző módon."
John Green, a Csillagainkban a hiba szerzője

"A Világépítők felejthetetlen könyv az emberi kapcsolatokról, az alkotás szépségéről, valamint a szerelem és a szeretet bonyolult szintjeiről. Ritka gyöngyszem: meghitt hangvételű, de elsöprő erejű; modern szemléletű, de kortalan üzenettel bíró."
Erin Morgenstern, az Éjszakai cirkusz szerzője

"Zevin új könyve szerelmeslevél az élethez, annak minden édenkertjével és aknamezejével. A Világépítők és emlékezetes szereplői nem ismernek határokat. Megnevettetik, tanítják, jobb emberré teszik az olvasót."
Tayari Jones, az Egy amerikai házasság szerzője

"Szenzációs... mintha Zevin ennek a könyvnek a megírására született volna. Egy szerelmeslevél a videójátékokhoz... El fogja varázsolni azokat, akik még sosem játszottak, és örök klasszikus lesz azoknak, akiknek a mindennapi életük része."
Kirkus Reviews

5 980 Ft
Szerző:
Virginia Woolf
Kiadó:
Libertine Könyvkiadó
Műfaj:
Irodalom

Mrs. Dalloway

"A létezés költészetének általános érzése" - ez hatja át Virginia Woolf 1925-ben megjelent regényét, amelyet azóta szép lassan a huszadik századi világirodalom legnagyobb remekműveinek sorába emelt az idő - és persze az olvasók, akik mindig valami újat fedezhetnek fel a középkorú asszony csapongó gondolataiban, a férfiak (és a nők) iránti vonzalmainak csipkefinom leírásaiban. A varázsos tudatfolyamból azonban kikerekedik egy megejtő történet is: nemcsak Mrs. Dallowayé, hanem egy volt első vil...
4 499 Ft
Szerző:
Sara Nisha Adams
Kiadó:
Libertine Könyvkiadó
Oldalak száma:
440

A könyvlista

Sara Nisha Adams könyvére akkor bukkantam rá, amikor elhatároztam, hogy ideje egy külföldi címet is megjelentetnünk a Libertine Könyvkiadónál. A könyvlista – ígéretes címnek tűnt. Egy történet, tele más történetekkel, egy könyvtárral, könyvklubbal, könyvlistával, és olyan szereplőkkel, akiknek nem más változtatja meg az életét, mint az olvasás. Éreztem, hogy ezt a könyvet nekünk találták ki! A szerzője egy indiai származású, Nagy-Britanniában élő fiatal lány, akit a nagyapjával való kapcsolata inspirált arra, hogy megírja a regényt.
A történet főszereplő Mukesh, a frissen megözvegyült, idős úr, aki néhai felesége egyik könyvét viszi vissza a könyvtárba, valamint az ott dolgozó fiatal lány, Aleisha, akinek nemrég akadt a kezébe egy különleges könyvlista, elolvasásra vágyó könyvcímekkel. A listán szereplő könyvek olvasása szoros barátsággá fűzi a kapcsolatot Mukesh és Aleisha között, ám még ennél is többet kapnak a történeteknek köszönhetően: az összetartozás érzését, és a tudatot, hogy nincsenek egyedül a világban.
Éreztetek már olyat olvasás közben, hogy ez a könyv tényleg nektek szól? A megtalálása pillanatában még csak sejtettem azt, amit a záró sorok olvasása után már a legutolsó porcikámmal is éreztem: ez a könyv megtalált, nekem kellett kiadnom, hogy eljusson azokhoz az emberekhez, akik immár öt éve a közösségem részei, akik olvasni akaró és tudó, empátiával mélyen megáldott emberek, akik évek óta velem vannak és velem olvasnak, akik érteni fogják, hogy ezt a könyvet nem adhatta ki más! Hogy tökéletes! És ezt látni, érezni fogjátok! Viszont, kedves olvasó barátom, készülj fel: érzelmi hullámvasút lesz, ha elkezded A könyvlistát olvasni!

4 799 Ft
Szerző:
Elif Shafak
Kiadó:
Európa Könyvkiadó
Oldalak száma:
433

Az eltűnt fák szigete

Nicosia az egyetlen kettéosztott főváros a világon. Más nyelv, más írás, más emlékezet uralkodik a két oldalon - írja Elif Shafak új regényének elején. Mégis van, ami akadálytalanul jár át a görög és a török Ciprus határán: a szél, a madarak - és a szerelem.
De mennyi esélye van a hetvenes években az egyik napról a másikra földi pokollá váló Nicosiában az elszabaduló erőszak közepette egy görög fiúnak, Kosztasznak, és egy török lánynak, Defnének, hogy felülírják a ...
4 799 Ft