KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Libertine blog

Új lendülettel és olvasós kampánnyal érkezett az új NIOK Magazin!

niok
Szűrés törlése
Németh Luca
2023.04.17 12:52
Új lendülettel és olvasós kampánnyal érkezett az új NIOK Magazin!

Most már egész nyugodtan kijelenthető, hogy nekünk, akik a NIOK-hoz és a Libertine-hez kötődünk, ősszel és tavasszal mindenképpen van egy fix programunk: a NIOK-nap. A NIOK-naphoz kapcsolódóan pedig már felírhatjuk a naptárba az új NIOK Magazin megjelenését is. Most sem volt ez másként: nagy sikerrel debütált a magazin a hétvégi rendezvényen, és a jó hírem, hogy immár a webshopon, valamint a budapesti és a szegedi könyvesboltban is kapható! Érdemes lecsapni rá, mert...

…csak olyan cikkeket, témákat és interjúkat válogattunk az új NIOK Magazinba, amelyek téged mint olvasó, könyvszerető embert biztosan érdekelnek. Itt tényleg a könyvek vannak középpontban, legyen szó ajánlásról, utazásról, vásárlásról, filmekről, boltokról vagy hollywoodi hírességekről.

A borítónál máris érdemes elidőzni: készítője, Szinvai Dániel az olvasók számára nem ismeretlen életérzést szeretett volna átadni, szerintem sikerrel, mert én imádom ezt a dizájnt! Ugye, magadra ismersz, ahogy a metrón zötykölődve (sajnos) csak a te kezedben van könyv? Változtassunk ezen! A magazinhoz kapcsolódva ezért elindítjuk a #konyvvelutazom kampányt! Hogy mi a „dolgod”? Megörökíteni saját magad és a könyvet, ahogyan a közösségi közlekedésen olvasol. Látszódjék a metró, a villamos vagy a busz, na meg persze a könyv is. A fotót pedig sztoriban vagy posztban oszd meg, tagelve bármelyik Libertine Könyvesboltot és használva a #konyvvelutazom hastaget! Mutassuk meg, hogy a közösségi közlekedésen is van időnk – és terünk – olvasni!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kultúrklisék (@kulturklisek) által megosztott bejegyzés

A borítón túljutva pedig ismét remek cikkekkel találkozhatsz. Megtudhatod, hogy készült a legújabb Aranylétrás-könyvünk, a Rejtő-kötet, elkalauzolunk a világ legérdekesebb könyvesboltjaiba, de Európán is végigtekintünk könyves szemmel, adunk tippeket arra, hogyan szerezz be könyveket anyagi csőd nélkül, és arra is, hogyan hasznosítsd az önismeretet a könyvválasztásban. Lerántjuk a leplet egy újabb, készülő kiadványunkról, és persze nem maradnak el a NIOK-tagok, illetve a Libertine Könyvesbolt dolgozóinak könyvajánlói sem. 

A magazin egy irodalmi keresztrejtvény zárja, amelynek megfejtésével értékes nyeremények szerezhetők – részletek a magazinban, amit tehát tényleg érdemes az elsőtől az utolsó betűig elolvasni!

50
Kiadó:
Libertine Könyvkiadó
Oldalak száma:
100
Borító:
ragasztókötött, puhatáblás

NIOK Magazin – 3. szám

Az újabb biztos pont a NIOK-közösség életében a félévente megjelenő NIOK Magazin. Meg is érkezett a legfrissebb, 2023. tavaszi szám, amely ismét vagány borítót és sokszínű tartalmat tud magáénak.

A magazin egyedi borítóját készítő Szinvai Dánielt a The New York Times inspirálta, amikor rajzba foglalta az olvasó ember életérzését. Fellapozva a magazint pedig szavakba öntve találod mindazt, ami olvasóként, könyvszeretőként, NIOK-tagként érdekelhet. Nem maradtak el a NIOK-tagok és a Libertine Könyvesboltokban dolgozók könyvajánlói, de jobban megismerheted az Aranylétrás Könyvek legújabb darabját, a Rejtő-kötetet, a világ legérdekesebb könyvesboltjait, könyvesboltos filmek és hollywoodi könyvajánlók is várnak, és Európát is bebarangoljuk könyves szemmel. Lerántjuk a leplet az egyik készülő, fontos kiadványunkról, elmerülünk a versek és az irodalmi évfordulók világában, a magazin végén pedig egy irodalmi keresztrejtvényt is kitölthetsz, amellyel értékes ajándékok nyerhetők.

Szerezd be a legfrissebb NIOK Magazint – és vegyél részt a hozzá kapcsolódó #konyvvelutazom kampányban, amelyről minden infót megtalálsz a Libertine blogján!

1 999 Ft
999 Ft
Szerző:
Rejtő Jenő
Kiadó:
Libertine Könyvkiadó
Oldalak száma:
358

Vesztegzár a Grand Hotelben; Tigrisvér

A sorszámozott példányok elfogytak!

Rajongótábora közel száz éve töretlen, a ponyvaregények koronázatlan királya, legendák övezte, összetéveszthetetlen humorú alak, akit olvasói után immár az irodalomtörténet is érdemei elismerésével tárgyal. És most Aranylétrás-szerző is. Ő Rejtő Jenő, akinek ezúttal a legnépszerűbb és sokak szerint legjobb regénye, a Vesztegzár a Grand Hotelben, valamint egy kevésbé ismert műve, a Tigrisvér című westernsztori kapott díszkiadást a Libertine Könyvkiadó Aranylétrás Könyvek-sorozatában.

Több hetes karantén egy titokzatos betegség miatt, ipari kémkedés, halálos fenyegetések – a Vesztegzár a Grand Hotelben nem csupán szórakoztató, de rendkívül fordulatos regény is, egyike Rejtő klasszikussá vált műveinek. A Tigrisvér a westernek világában játszódik, és olyan kérdést vet fel, amely napjainkban aktuálisabb, mint valaha: min múlik az önazonosság, és vajon mennyire befolyásolja a személyiségünket mások véleménye?

„A Grand Hotel a szigettenger legelőkelőbb és legdrágább szállója volt, egy márvány- és selyemálom. Kitűnő személyzet, csodálatosan bútorozott szobák, bár, étterem és jachtkikötő… Itt történt, hogy az egyik lakó bubópestisben megbetegedett. A Grand Hotel vendégeit mégsem lehet karanténba szállítani, tehát elrendelték a vesztegzárt. Hat hétig egy lélek sem hagyhatja el a Grand Hotelt.”

 

„Adva van egy fiatalember. Ijesztően nyugodt, komor és elszánt. Valami rettegett, Tigris nevű rabló nevét viseli. Megkötöz két titkosrendőrt, feltartja az expresszt, elrabol egy nőt, terrorizál egy kormányzót... Azután kávét főz a rabnak, mert úgy hallotta, hogy Keleten ilyenkor is étkeznek.”

4 999 Ft