KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Peller Mariann: A Nílus gyermeke - könyvbemutató - DEBRECEN
Peller Mariann: A Nílus gyermeke - könyvbemutató - DEBRECEN
2 499 Ft

Peller Mariann: A Nílus gyermeke - könyvbemutató - DEBRECEN

Peller Mariann: A Nílus gyermeke - könyvbemutató - DEBRECEN

2 499 Ft

Három év – három spirituális történet. Novemberben, nem sokkal a Libertine Könyvesbolt és Könyvkiadó harmadik születésnapja után érkezik a karmikus szerelmi regénysorozat következő kötete, Peller Mariann harmadik regénye, A Nílus gyermeke.

 

Peller Mariann pozitív, életvidám személyisége mellé társította spirituális kapcsolódását, humorát, érzékenységét és képzelőerejét, így született meg az első regénye, a Végtelen kísértés, amely a Libertine Könyvkiadó gondozásában jelent meg 2020-ban. A regény alapja egy különleges, spirituális szerelem Kékkuti Annabella és Johnny Blaze között, amely megmutatja, milyen a karmikus összefonódáson alapuló szenvedély, és milyen a lélektársi kapcsolat. Nem kellett sokat várni a történet folytatására, Mariann második regényére, amely a Libertine Könyvesbolt második születésnapjára érkezett. A Szerelemszövetségben szédítő utazás vette kezdetét: Annabella előtt feltárultak a korábbi életei az ókori Egyiptomtól a marseilles-i pestis idején át a 19. századi Amerikáig.

 

Szinte már szokásnak mondható, hogy a Libertine Könyvesbolt születésnapjára Peller Mariann újabb regénye is megjelenik. A karmikus szerelmi regénysorozat következő része, a  A Nílus gyermeke különleges folytatást kínál az olvasóknak, amelyben természetesen a jelenben is folytatódik tovább Annabelláék története, hiszen azon a helyszínen kezdődik minden, ahol a második regény véget ért, miközben az óegyiptomi birodalom korába is visszatekintünk. Viszont végre az is kiderül, hogy Annabella és Johnny együtt marad-e, vagy sem. 

 

Három helyszínen, három időpontban mutatjuk be a harmadik kötetet.

 

A debreceni könyvbemutatóra december 12-én 18 órától a Csokonai Fórum Kóti Árpád termében (4024 Debrecen, Csapó utca 30.) várunk mindenkit szeretettel.

 

 

Természetesen a bemutatók után Mariann dedikálni is fog.

FONTOS! A sikeres vásárlás után online jegyet nem küldünk ki! A beléptetésnél a vásárlás során megadott nevet és e-mail címet ellenőrizzük!

 

Szerzőink