KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Laini Taylor

Daughter of Smoke & Bone – Füst és csont leánya

Adatok
Szerző
Laini Taylor
Kiadó
Kossuth Kiadó
Oldalak száma
441
Műfaj
Irodalom
Borító
puhatáblás
ISBN
9789636363369
Nyelv
magyar
Kiadás éve
2024
Áfa
5%
Laini Taylor

Daughter of Smoke & Bone – Füst és csont leánya

Nincs raktáron

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy angyal meg egy ördög, akik egymásba szerettek.
A történet nem végződött jól.


Egy rés jelenik meg az égen, titokzatos szárnyas idegenek érkeznek rajta keresztül, akik világszerte fekete tenyérnyomokat égetnek látszólag véletlenszerű ajtókba.

Sötét, poros boltja mélyén egy ördög kezd kifogyni az emberfogakból, miközben Prága kanyargó utcáin egy fiatal lány akaratlanul belesodródik egy brutális, túlvilági háborúba.

Így kezdődik a 17 éves Karou története. A kék hajú lány Prágában él, képzőművészetet tanul, emellett időről időre távoli és veszélyes küldetéseket teljesít titokzatos és végtelenül rút nevelője, Kénkő parancsára. Kénkő boltjából kilépve a világ legkülönbözőbb pontjaira jut el, sikeres küldetéseiről fogakat visz Kénkőnek, aki kívánságteljesítő varázsgyöngyökkel fizet.
Amikor egy marrákesi sikátorban megakad rajta az egyik idegen, a gyönyörű és megkínzott lelkű Akiva tűzszínű szeme, események kiszámíthatatlan láncolata indul el: leleplezett titkok és egy balsorsú szerelem, amelynek gyökerei az erőszakos régmúltba nyúlnak vissza.
Karout - akine a neve azt jelenti, "Remény" - napról napra egyre jobban kínozza a kérdés: ki ő valójában?
Kik a kimérák, és kik a szeráfok? Kik az ördögök, és kik az angyalok?
Vajon Karou megbánja, hogy fellebben a fátyol származása rejtélyéről, és valóra tudja váltani, amit a neve ígér?

Laini Taylort a Füst és csont leánya-trilógia világsikere a fantasyirodalom klasszikus szerzőjévé avatta. Kalandokban, érzelmekben és kiszámíthatatlan fordulatokban gazdag regényeinek főhőseit a legnehezebb próbák elé állítja a kíméletlen hatalomvágy és gyűlölet által táplált, titkos háború.

Szerzőink