KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Cégeknek

Ajándékozza meg munkatársait az olvasás örömével!

A Libertine Könyvkiadó missziója, hogy kínálatában mindenki találjon megfelelő, tartalmas olvasnivalót. Kifejezetten cégek számára kialakított csomagajánlatainkat is ennek mentén állítottuk össze:
tökéletes, értékes ajándékok a munkatársak és partnerek számára, ha a gyerekeiknek szeretnének örömet szerezni, minőségi irodalmat fogyasztanának exkluzív díszkiadásban vagy éppen a mentális egészségükért tennének, esetleg a tudatos életmódot helyeznék előtérbe.

Bővebb tájékoztatásért és egyedi csomagajánlatokért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk a libertinekonyvesbolt@gmail.com email címen.

Kisgyerekes családoknak ajánljuk a mesekönyvekből, kifestőből és egyedi színesceruza-készletből álló Lajos kutya-csomagot.
A 20-30 éves korosztály számára nagyszerű lehetőség elmélyülni a Mentális egészség csomagunkban, amely a fiatal pszichológusokból álló Mélylevegő Projekt köteteit tartalmazza.
A 30-as, 40-es éveikben járó hölgyeknek ajánljuk a két rendkívül népszerű szerzőnk, Csirmaz Luca és Kovács Eszter köteteiből álló Tudatosság csomagunkat.
Időtálló tartalom, szemet gyönyörködtető kivitelben: a klasszikus irodalom kedvelőinek az Aranylétrás Könyvek-sorozatunk kiadványait tartalmazó csomagunk a tökéletes választás.