KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Kapcsolat

Libertine Könyvesbolt – Budapest

1027 Budapest, Lipthay utca 12.
Parkoláshoz a Frankel Leó utat és a Bodrog utcát ajánljuk, mert ha az üzlet előtt nem találsz helyet, akkor az út felvisz a Margit hídra.

NYITVATARTÁS:

Hétfőtől szombatig 11-19 óráig, vasárnap 11-15 óráig
libertinekonyvesbolt@gmail.com
+36 30 872 0438

 

Libertine Könyvesbolt – Szeged

6720 Szeged, Kölcsey utca 13.

NYITVATARTÁS:

Hétfőtől szombatig 10-18 óráig, vasárnap zárva
libertinekonyvesboltszeged@gmail.com
+36 30 019 6962

 

Libertine Könyvesbolt – Debrecen

4024 Debrecen, Kossuth utca 8.
A Csokonai Nemzeti Színház bal oldalán található az üzlet.

NYITVATARTÁS:

Hétfőtől szombatig 10-18 óráig, vasárnap zárva
libertinekonyvesboltdebrecen@gmail.com
+36 30 587 4539

Fizetés-szállítás

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal: 1599 FT

A GLS futárszolgálat a megrendelt termékeket 4-5 munkanapon belül szállítja házhoz. A csomagot akár a munkahelyedre vagy a lakásodra is kérheted, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között. Azt javaslom, hogy mindenképp olyan kiszállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futár, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogat.
Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk, a GLS Futárszolgálat ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

Átvétel GLS csomagpontokon: 1299 FT

Ha kényelmesen a saját időbeosztásod szerint szeretnéd átvenni a terméket, erre a GLS CsomagPontokon van lehetőséged. A csomag átvevő helyek jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon. A GLS CsomagPont térképes kereső segítségével megnézheted, hol van a hozzád legközelebb eső GLS CsomagPont és milyen nyitvatartással áll a rendelkezésedre. A GLS a feladást követően 1 munkanapon belül kiszállítja az árut a kiválasztott GLS CsomagPontba, és email vagy sms értesítőt küld neked arról, hogy a csomagod megérkezett.
A csomagátvevő helyen az értesítéstől számított 5 napon belül (érvényes személyi okmány bemutatásával) bármikor átveheted a küldeményt, figyelembe véve a kiválasztott GLS CsomagPont nyitva tartási idejét. A 3. munkanaptól ismételt értesítőt küld a GLS, ha az áru még a GLS CsomagPontban van. Érvényes, írásos meghatalmazással más is átveheti a csomagot, amely tartalmazza a neved és címed, valamint az átvevő nevét és címét.

Személyes átvétel

Személyes átvételre nyitva tartási időben a budapesti Libertine Könyvesboltban van lehetőséged, ahol nemcsak velem találkozhatsz és ihatsz meg egy kávét, hanem akár a Nincs időm olvasni kihívás csoport más tagjaival is összefuthatsz.
A megrendelés leadását követő munkanaptól átveheted a terméket az üzletben, erről nem küldünk külön értesítést.
Cím: 1027 Budapest, Lipthay utca 12.

Külföldi szállítás

Külföld 1 - Szállítási költség: 4 800 Ft
(Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország) 

Külföld 2 - Szállítási költség: 5 200 Ft
(Lengyelország, Németország)

Külföld 3 - Szállítási költség: 5 600 Ft
(Dánia, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Görögország, Portugália, Finnország, Norvégia, Észtország, Lettország, Litvánia)

 

Házhozszállítás MPL-lel: tömegtől függően 1.999 Ft - 5.990 Ft plusz 3.000 Ft logisztikai díj

Ezzel a szállítási móddal a szállítási idő 10 munkanapot is igénybe vehet a logisztika miatt, emellett a ránk háruló feladatok miatt további 3.000 Ft logisztikai díjjal jár.

 

Átvétel MPL Csomagponton: 990 Ft plusz 3.000 Ft logisztikai díj

Ezzel a szállítási móddal a szállítási idő 10 munkanapot is igénybe vehet a logisztika miatt, emellett a ránk háruló feladatok miatt további 3.000 Ft logisztikai díjjal jár.

Fizetési módok

Utánvét

A csomag készpénzzel és bankkártyával is fizethető a GLS futárnál. 

Online bankkártyás fizetés (fizetés TEYA segítségével)

A Teya elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni online áruházunkban. A bankkártyás fizetéshez nem szükséges a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Fizetéshez használhatod: Mastercard vagy Maestro bankkártyádat Visa vagy Electron bankkártyádat Amex bankkártyádat A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára.
További információ: https://teya.com

 

Kapcsolatfelvétel

Lépj velem kapcsolatba, amennyiben kérdésed lenne termékeinkről.