KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Karácsonyi történetek

7termék 17
Szerző:
Karin Baldvinsson - Hanna Caspian - Anne Jacobs - Martina Sahler
Kiadó:
Centrál Könyvek
Oldalak száma:
253

Karácsony a villában - Történetek álmodozáshoz

Készüljön bestsellerszerzőkkel a legszebb karácsonyi pillanatokra!
Szolgálólány, úrnő és lázadó leány: karácsonykor mindannyian a nagy szerelmet keresik. A boldogság felé vezető útjukat pedig minden alkalommal egy csoda szép villa keresztezi, olykor egy réges-régi majorság uradalmában, máskor egy hóval borított városka pompás birtokán. A beltengernél és a hegyekben, Angliában és Izlandon. A női szórakoztató irodalom legkedveltebb szerzői most karácsonyi történeteikkel teszik még kellemese...
4 390 Ft
Szerző:
Tasmina Perry
Kiadó:
21. Század Kiadó
Oldalak száma:
396

Az utolsó vacsora

Sunday Times Bestseller
A jachtparti szerzőjétől

Egy hólepte pihenőhely
Egy luxusétterem
Egy fogás, amiért érdemes meghalni

Viggo Widlund a gasztrovilág dédelgetett kedvence. Kluven nevű étterme, amely messze, a svéd vidéken található, az exkluzív konyhák minden toplistáját vezeti. Csak egyetlen út visz oda, és egyetlen asztal található a Kluvenben, amelyet tizenkét szerencsés kiválasztott ülhet körül.

Lara Stone, az oknyomozó újságíró is megkaparint egy foglalást, és biztos benne, hogy emlékezetes este elébe néz. De az étlapon a gyilkosság szerepel.

Viggót holtan találják, mindenki gyanúsított, aki a hólepte pihenőhelyen töltötte a hétvégét. Ki tudja bogozni Lara a hazugságok szövedékét? Megtalálja a gyilkost, mielőtt őt is megölik?

"Senki nem kever olyan élvezetes koktélt intrikából, szenvedélyből és csillogásból, mint Tasmina Perry." - Hello Magazine

"A strandolvasmányok királynője." - Red magazine

"Tasmina Perry folyton elvarázsolja az olvasót. Miután befejezted a regényt, még sokáig veled marad az élmény." - Books With Wine and Chocolate

5 490 Ft
Szerző:
Michala Ries
Kiadó:
Centrál Könyvek
Oldalak száma:
472

24 nap karácsonyig

Bolondos és megható romantikus komédia karácsonyi varázslatba csomagolva

Úgy tűnik, Ninának bejött az élet, látszólag nem hiányzik neki semmi. Jó állás, megbízható partner, remek kollégák, zökkenőmentes hétköznapok, szerető család, közelgő előléptetés... Mi másra vágyhatna egy fiatal, ambiciózus nő? Aztán egyszer csak rájön, hogy ez nem elég. Egyik pillanatról a másikra mindent felborít maga körül, kilép a komfortzónájából, szakít a vőlegényével, és hátrahagyja, ami unalmas, ami megszokott. Karácsonyig van 24 napja, hogy teljesítse őrültebbnél őrültebb titkos kívánságait, családi csontvázakat húzzon elő a szekrényből, fájdalmas igazságokat ismerjen be, régi hibákat hozzon helyre, és megvalósítsa álmait.
Mivel a karácsonyi időszak tele van csodákkal, egy vonzó idegen is keresztezi az útját, aki minden alkalommal megdobogtatja a szívét, amikor csak rápillant. Dominik kedves, sármos, vicces és őrülten szexi. Nina úgy érzi, jó társa lehet a különösebbnél különösebb kalandokban. Ő lehet a legszebb ajándék, amit valaha kapott. Ha a férfi elég bátor ahhoz, hogy megszelídítse.

4 790 Ft
Szerző:
Becca Freeman
Kiadó:
Centrál Könyvek
Oldalak száma:
349

A karácsonyi árvák klubja

Fergeteges romantikus komédia négy New York-i barátról, akik annak ellenére is ragaszkodnak különös karácsonyi hagyományukhoz, hogy útjaik szétválni látszanak...
Hannah és Finn egyetemista koruk óta minden karácsonyt együtt töltenek. Egyiküknek sincs hova mennie, Hannah szülei meghaltak, Finnt pedig kitagadták a felmenői, amikor bevallotta, hogy a saját neméhez vonzódik.
Nem mindennapi ünnepi kalandjaik idővel egyre merészebbé válnak. Miután megkezdik felnőtt életüket New Yorkban, a mindig kiegyensúlyozott, vidám és bölcs Priya és a gyönyörű, dúsgazdag, mindig kicsit titokzatos Theo is csatlakozik hozzájuk, így választott kis családjuk négytagúvá bővül, egy olyan szeretetteli közösséggé, amilyenre mindig is vágytak.
Amikor azonban Finn bejelenti, hogy Los Angelesbe költözik, és valószínűleg ez lesz az utolsó közös karácsonyuk, Hannah megrémül, hogy elveszíti a végre-valahára szívbéli családját...
Ez a karácsony talán pont azt a régóta esedékes változást hozza el a barátok életébe, amitől a legjobban félnek. Vajon mit jelent a búcsú? Hány új ajtó nyílik ki, ha becsukódik az az egy, amelynek olyan sokat köszönhetnek?

"Ha szereted a karácsonyt és a Jóbarátokat, akkor ez a tökéletes könyv neked. Boldogan otthagynám egy kis időre a férjemet és a gyerekeimet, hogy a karácsonyt New Yorkban tölthessem Hannah-val, Finn-nel, Theóval és Priyával. Ünnepi, vicces, imádnivaló regény a szeretet valamennyi formájáról."
Clare Pooley, a Rendhagyó szabályok ingázáshoz című New York Times-bestseller szerzője

4 590 Ft
Szerző:
Illés Andrea
Kiadó:
Scolar Kiadó
Oldalak száma:
160

Ünnepváró családi mesekönyv

A Grimm testvérek, Andersen, Oscar Wilde, O. Henry, Benedek Elek, Kriza János, Jókai Móra, Móra Ferenc, Mikszáth Kálmán, Gárdonyi Géza, Kosztolányi Dezső, Móricz Zsigmond legszebb történeteit az egész családnak szánjuk: forgassák örömmel kicsiny és nagyobbacska gyermekek, anyukák, apukák, nagymamák, nagypapák... Meséljenek belőle egymásnak, maguknak - az ünnepekre készülve, de azok elmúltával is.

4 950 Ft
Szerző:
Karen Swan
Kiadó:
21. Század Kiadó
Oldalak száma:
432

Karácsonyi képeslapok

Sunday Times Bestseller
Jó szavak, rossz időzítés
"A romantikus úti célok királynőjétől" - Woman & Home

A helyszín egy falu Cotswoldsban, Gloucestershire-ben - a Karácsonyi képeslapok igazi kikapcsolódás, távol levő ismerősökről szóló, ünnepi, meghitt, örömteli ínyencség Karen Swan Sunday Times bestsellerszerzőtől.

Ha pont azt mondod, amit kell, minden megváltozhat...

Natasha és Rob újra megtalálja a boldogságot házasságukban az ünnepek alatt, a "ha most se megy, akkor elválunk" vakáció alatt, de az idill rövid életű - lányuk kedvenc plüssének nyoma vész a hazaúton. A kicsi vigasztalhatatlan, Natasha próbálja vigasztalni, és közben a közösségi médiában kér segítséget. A plüssállat csodával határos módon megkerül, de addigra már egy Duffy nevű fickó kabalája, aki több ezer kilométerrel odébb, Nepálban túrázik.

Duffy megígéri Natashának, hogy rendszeresen küld képeket, és kettejük levelezése hamarosan komolyra fordul. Natasha néha úgy érzi, a világ túlsó végén levő idegen férfi jobban megérti őt, mint a férje, aki ott fekszik mellette az ágyban.

Telnek a hetek, Duffy egyre mélyebben behatol a hegyek közé, és Natasha úgy érzi, a férfi kissé megváltozott. Aztán egy nap nem jön több üzenet. Natasha csak ekkor töpreng el rajta - noha már túl késő - vajon miért is volt szüksége kabalaállatra a férfinak.

"Élvezetes történet, amellyel a kanapéra kucorodhatsz karácsonykor... Eszképizmus a javából - romantikus menekülés a mindennapok nyers valóságából." - Heat Magazine

"Románc, amelyet nem fogsz tudni letenni." - Metro

"Az első oldalaktól kezdve lenyűgözött." - Ötcsillagos olvasói értékelés
"Eddig egyértelműen a kedvenc Karen Swan-könyvem." - Ötcsillagos olvasói értékelés
"A történet a kezdetektől fogva megragadott, és még mindig nem engedett el. Imádtam." - Ötcsillagos olvasói vélemény
"Két menetben el is olvastam, szó szerint nem akartam letenni a könyvet." - Ötcsillagos olvasói vélemény
"Addiktív olvasmány." - Ötcsillagos olvasói értékelés

5 690 Ft
Szerző:
Beth Moran
Kiadó:
Kossuth Kiadó
Oldalak száma:
413

Let It Snow - Szerelem karácsonyra

Éldekorált kiadás

Hull a pelyhes...
Bea Armstrong, a helyi időjós - miután véget ért hosszú távú kapcsolata - igyekszik kerülni a családját, ezzel együtt elkerülhetetlen ,,ugye megmondtam" megjegyzéseiket. Ám ahogy sebesen közeledik a karácsony, végül mégis hazafelé tart a Charis House-ba, a sherwoodi erdő mélyén megbúvó iskolába, amelyet anyja és apja vezet a régi családi otthonukban. Mindennek tetejébe az elviselhetetlen Henry Fairfax - akit a szülei a kezdetektől fogva férjének szemeltek ki - szintén meghívást kapott.
A megváltás egy utolsó pillanatban kapott meghívó formájában érkezik egy felvételi interjúra, amelyen elnyerheti álmai állását. Csak néhány apró probléma akad... Az interjú Skóciában lesz, Bea-nek nincs autója, és máris hull a hó. Az egyetlen megoldás az, hogy Henry elviszi őt. Vajon lehet ennél rosszabb ez a karácsony...?
Ám a felejthetetlen, kétnapos interjú, egy rönkházban töltött éjszaka és egy rémálomszerű, havas tájakon át vezető utazás során Henryről kiderül, hogy egyáltalán nem olyan, mint gondolta. Ráadásul, amikor Bea első szerelme, egyben friss exe is felbukkan, Bea-nek nehéz döntést kell hoznia...

5 790 Ft
Szűrés
Ár
 (Ft)
4 390 Ft - 5 790 Ft
Kiadó
Műfaj
Termék státusza