KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Libertine blog

Újabb elismerés: Szabados Ági lett a #Brandépítő kategória győztese a JOY Social Media Award gálán!

szabados ági
Szűrés törlése
Papós Tamás
2023.06.16 18:43
Újabb elismerés: Szabados Ági lett a #Brandépítő kategória győztese a JOY Social Media Award gálán!

Idén – két címlap után – ez már a harmadik díj, amely jelzi az olvasásnépszerűsítő munka sikerét. Szabados Ági a NIOK- és Libertine-közösségnek is köszönetet mondott!

A Nők Lapja és a Forbes címlapja, illetve az InStyle és az ELLE díja után újabb elismerésben részesült Szabados Ági olvasásnépszerűsítő munkája, pontosabban személyes márkája, amely e küldetés köré épül. Kárpáti Rebeka, Frohner Fecó és Dancsó Péter is jelölt volt #Brandépítő kategóriában, Ági ilyen népszerű személyiséget előzött meg a JOY Social Media Award szavazásán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

JOY Hungary (@joyhungary) által megosztott bejegyzés

Az első köszönet a NIOK- és Libertine-közösségnek járt a Nincs időm olvasni kihívás Facebook-csoportban:

“Hihetetlenek vagytok! Ez a NIOK és a Libertine Könyvesbolt és Könyvkiadó sikere! Végtelenül hálás vagyok értetek! Amikor azt kérdezitek, honnan van ennyi energiám, akkor az a válasz, hogy innen” – köszönte meg Ági a támogatást.

Később bővebben is mesélt az elismerésről, amely megkoronázta az utóbbi napok rendkívül intenzív élményeit.

“Rengeteg emberrel beszélgettem a Könyvhéten, mindenki pozitív visszajelzésekkel töltött fel, majd Szegeden tartottam rendkívül személyes előadást, ami szintén egy csoda volt, most meg itt ez a díj! Nagyon boldog vagyok! Meglepett, hogy az ELLE gálája után itt is nyertem, méghozzá többszázezer követővel rendelkező jelöltek mellett. Ez is mutatja, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség számít – akár az olvasásnál. Megható a NIOK-közösség támogatása, hiszen tényleg nagyon sokan szavaztak. Nekik és a Libertine Könyvesbolt és Könyvkiadó csapatának is szeretném megköszönni” – hangsúlyozta a NIOK alapítója.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szabados Ági (@szabadosagi) által megosztott bejegyzés

Szabados Ági kiemelte: a Mutasd a könyvespolcod! videósorozat is komoly hatással lehetett arra, hogy az olvasók ennyire lelkesen szavaztak.

“A Könyvhéten sokan külön megdicsérték ezt a projektet, imádják az emberek, és én is nagyon büszke vagyok rá. Izgatottan várom a szezonzáró epizódra érkező reakciókat is” – tette hozzá Ági, hiszen vasárnap a Halott Pénzt frontembere, Marsalkó Dávid mutatja meg a könyvespolcát a műsor “vakációja” előtt.

A hagyományos, hetedik alkalommal megrendezett JOY Social Media Award évről-évre a minőséget és a kreativitást, valamint a leginspirálóbb tartalmakat gyártó influenszereket jutalmazza, emellett pedig egy-egy fontos társadalmi ügyre is reflektál. A #Brandépítő kategóriában azokat jelölték, akik ismertségüket felhasználva saját márkájukat építik magas színvonalon.

Fotó: Trenka Attila / nlc