KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Libertine blog

Ha biztosra akarsz menni: a Libertine-csapat ajándékötletei Valentin-napra

libertine könyvesbolt
Szűrés törlése
Németh Luca
2023.02.10 12:58
Ha biztosra akarsz menni: a Libertine-csapat ajándékötletei Valentin-napra

Aki járt a napokban a budapesti vagy szegedi Libertine Könyvesboltban, már láthatta a csodálatos és (szó szerint) szeretettel teli Valentin-napi dekorációnkat, aki viszont eddig kihagyta, az, javaslom, fogja kézen a kedvesét hétvégén, és térjen be hozzánk feltöltődni némi romantikával. Na meg szívmelengető, szerelmes, szenvedélyes vagy épp megható könyvekkel, hiszen idén is nálunk találod a legjobb Valentin-napi ajándékokat!

Gondolom, te is szeretsz a boltok polcain böngészni, de a dolgodat megkönnyítendő, a webshopunkon is létrehoztunk egy Valentin-napi válogatást azokból a könyvekből, amelyekkel meglepheted a párod ezen a különleges napon. 

Ha a szenvedélyes szerelmet részesíted előnyben, és nem zárkózol el a spiritualitástól sem, csodás meglepetés lehet Peller Mariann Végtelen kísértés vagy Szerelemszövetség című regénye (esetleg mindkettő). Ha kíváncsi vagy, mi mindent lehet tudni erről a világokat megmozdító érzésről, Dolly Alderton vagy Matthew Dicks könyvét ajánlom. 

Nem hagyhattam ki az irodalom és a szerelem összefonódását sem, már ami az alkotók szerelmi életét illeti: Nyáry Krisztián könyvénél keresve sem lehet jobbat találni a témában. 

Amennyiben közös programban (főzésben, vacsorában, sétában) gondolkodtok, akkor is azt kell mondanom, hogy egy könyvvel kezdjétek! Például Náray Tamás spanyol süteményes könyvével, esetleg Wossala Rozina receptjeivel, illetve a Hosszúlépés Budapesten sétaútvonalaival.

És ez még nem minden! Összeállítottunk exkluzív, Valentin-napi dobozokat is, ötféle közül is választhatsz! A dobozokban elrejtettük a Libertine esszenciáját: illatgyertyát, kávét, tollat és vászontáskát. 

Az állandó elemek mellett pedig te döntheted el, melyik könyv legyen a dobozban: a februári közös könyvünk, a Világépítők, Peller Mariann regényeinek egyike, a Szerelmem, Coney Island című regény vagy Margaret Mazzantini szenvedélyes története, a Ne mozdulj! A dobozok ára egységesen 9999 Ft.

Ne keress hát tovább, válassz a Libertine-től meglepetést azoknak, akiket a legjobban szeretsz – Valentin-napon is!