KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Esemény

3termék 13

DÁTUM: 2023. november 11., szombat, 10:00–19:00 (kapunyitás: 09:30-kor)
HELYSZÍN: Bálint Ház | 1065 Budapest Révay utca 16.

FONTOS! A sikeres vásárlás után online jegyet nem küldünk ki! A beléptetésnél a vásárlás során megadott nevet és e-mail címet ellenőrizzük!

 

Már hetek óta zajlik a szervezés, érkeznek az ötletek, áll össze a program, és végre el is árulhatom: igen, ősszel jön az újabb NIOK-nap, immár a negyedik! Az előzőek tapasztalatait beépítve, de ugyanazzal, sőt, tán még nagyobb lelkesedéssel készülünk ismét arra, hogy egy teljes napra könyvekkel, betűkkel, irodalommal és remek beszélgetéssel töltsük meg a Bálint Házat. A jegyértékesítés elindult!

 

November 11-ére ne csinálj más programot, mi gondoskodunk róla, hogy a lehető leghasznosabban és legjobban tölthesd el ezt a késő őszi szombatot. Ezen a napon rendezzük ugyanis a IV. NIOK-napot a már szokásosnak mondható helyszínen, a Bálint Házban (1065 Budapest, Révay u. 16.).

 

A kapuk ezúttal is 9:30-tól nyitva állnak, és bizony érdemes időben érkezni, hiszen máris egy igazán exkluzív eseménnyel kezdjük a napot: 10 órától Peller Mariann olvas fel készülő, harmadik regényéből! Ezt követően megismerhetitek Lajos kutya legújabb kalandjait, illetve az év egyik legfontosabb libertine-es kiadványát, a Szöveglelőt is. Velünk lesznek az irodalomterápiás kötet szerzői, akik közül többen – a tavaszi nagy sikerre való tekintettel – ismét irodalomterápiás workshopokat tartanak, és megismerheted azt a lányt is, aki a Libertine csodás, szezonális dekorációinak megálmodója – könyvdekorációs workshopján régi könyvek kaphatnak új életet.

 

A délután során interaktív játék várja a NIOK-közösség tagjait, és számtalan meglepetéssel is készülünk! Velünklesz Almási Kitti és Háy János, első könyvéről mesél Csirmaz Luca, aki az Instagramról Pszicholive néven lehet ismerős, és ezúttal is érkezik hozzánk egy külföldi szerző, akire nagyon büszkék vagyunk, mert nálunk jelenik meg magyarul az első könyve! Erről többet egyelőre nem mondok, de azt hiszem, így sem kell tovább bizonygatnom, hogy megéri jegyet váltani a IV. NIOK-napra, és velünk tölteni november 11-ét!

4 999 Ft
Nincs raktáron

Szabados Ági olvasásnépszerűsítő országjárásának, motivációs előadásának következő állomása Győr. A másfél órás előadás során Ági megosztja a közönséggel saját történetét a kedvenc, meghatározó olvasmányain keresztül.

Mire számíthat az, aki részt vesz az előadáson? Mindenekelőtt arra, hogy amint hazaér, körülnéz majd a könyvespolcán, hogy mi lehetne a következő olvasmánya! A cél ugyanis, hogy Ági megmutassa, mennyivel több az olvasás annál, mint hogy letudjunk naponta 10-15 percet, amit ezzel a tevékenységgel töltünk, vagy hogy valami kötelező, unalmas tevékenységként gondoljunk rá. Bemutatja a saját felnövéstörténetét egy könyvön keresztül, beszél a NIOK ars poeticáját adó regényről, arról, hogy mit érdemes olvasni a nehéz élethelyzetekben, vagy akkor, ha szeretnénk visszacsempészni az életünkbe a rendszeres olvasást.

Szabados Ági november 28-án, kedden Győrben várja az érdeklődő közönséget. Az előadás 18 órakor kezdődik a Generációk Művelőadési Házában, a jegyek pedig már megvásárolhatók a Libertine weboldalán.

 

FONTOS! A sikeres vásárlás után online jegyet nem küldünk ki! A beléptetésnél a vásárlás során megadott nevet és e-mail címet ellenőrizzük!

2 999 Ft
Nincs raktáron

Jegyértékesítés az alábbi linken.

 

Gárdos Péter nagy mesélő: legyen szó mozgóképről, papírról vagy egy egyszerű karosszékről, a szavai, a képzelete és a gondolatai által teremtett világ magával ragadja a nézőt, az olvasót, a hallgatót. Aki még nem hallotta a Szamárköhögés rendezőjét, a világhírűvé vált Hajnali láz íróját az életéről, a szüleiről, az irodalomról – voltaképpen bármiről – mesélni, az most különleges alkalmon pótolhatja ezt: a Balázs Béla-díjas filmrendező és író lesz Szabados Ági vendége az ősz végi irodalmi reggelin, november 5-én, vasárnap 10 órától a Játékszín Julius Meinl-színpadán. Legyen szó a szülei legendás szerelméről, legutóbbi kötetének főhőséről, Semmelweis Ignácról, hét mocskos napról vagy az éppen készülő regényéről, a beszélgetés résztvevői minden bizonnyal – a finom reggeli íze mellett – értékes gondolatokat, kedves történeteket, megmosolyogtató emlékeket is magukkal vihetnek majd erről a reggelről. 

Szűrés
Ár
 (Ft)
2 999 Ft - 4 999 Ft
Termék státusza