KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Esemény

2termék 12

Szabados Ági olvasásnépszerűsítő országjárásának, motivációs előadásának következő állomása Győr. A másfél órás előadás során Ági megosztja a közönséggel saját történetét a kedvenc, meghatározó olvasmányain keresztül.

Mire számíthat az, aki részt vesz az előadáson? Mindenekelőtt arra, hogy amint hazaér, körülnéz majd a könyvespolcán, hogy mi lehetne a következő olvasmánya! A cél ugyanis, hogy Ági megmutassa, mennyivel több az olvasás annál, mint hogy letudjunk naponta 10-15 percet, amit ezzel a tevékenységgel töltünk, vagy hogy valami kötelező, unalmas tevékenységként gondoljunk rá. Bemutatja a saját felnövéstörténetét egy könyvön keresztül, beszél a NIOK ars poeticáját adó regényről, arról, hogy mit érdemes olvasni a nehéz élethelyzetekben, vagy akkor, ha szeretnénk visszacsempészni az életünkbe a rendszeres olvasást.

Szabados Ági november 28-án, kedden Győrben várja az érdeklődő közönséget. Az előadás 18 órakor kezdődik a Generációk Művelőadési Házában, a jegyek pedig már megvásárolhatók a Libertine weboldalán.

 

FONTOS! A sikeres vásárlás után online jegyet nem küldünk ki! A beléptetésnél a vásárlás során megadott nevet és e-mail címet ellenőrizzük!

2 999 Ft
Nincs raktáron

Jegyértékesítés az alábbi linken.

 

Gárdos Péter nagy mesélő: legyen szó mozgóképről, papírról vagy egy egyszerű karosszékről, a szavai, a képzelete és a gondolatai által teremtett világ magával ragadja a nézőt, az olvasót, a hallgatót. Aki még nem hallotta a Szamárköhögés rendezőjét, a világhírűvé vált Hajnali láz íróját az életéről, a szüleiről, az irodalomról – voltaképpen bármiről – mesélni, az most különleges alkalmon pótolhatja ezt: a Balázs Béla-díjas filmrendező és író lesz Szabados Ági vendége az ősz végi irodalmi reggelin, november 5-én, vasárnap 10 órától a Játékszín Julius Meinl-színpadán. Legyen szó a szülei legendás szerelméről, legutóbbi kötetének főhőséről, Semmelweis Ignácról, hét mocskos napról vagy az éppen készülő regényéről, a beszélgetés résztvevői minden bizonnyal – a finom reggeli íze mellett – értékes gondolatokat, kedves történeteket, megmosolyogtató emlékeket is magukkal vihetnek majd erről a reggelről. 

Szűrés
Termék státusza