KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Események

Kapcsolataink vonzásában - Hogyan szeretünk?

Kapcsolataink vonzásában - Hogyan szeretünk?

Inspiráló libertine-es női szerzők a szeretetről

 

Azok a kedvenc pillanataim, amikor egy pohár bor vagy egy finom vacsora fölött egymásra hangolódunk számomra kedves emberekkel, és szinte egyszerre pattan ki a fejünkből ugyanaz az ötlet. Így történt ez a Libertine karácsonyi vacsoráján is – hiszem, hogy ismét valami olyat találtunk aki, ami nemcsak élménnyel, hanem igazi, mélyre ható lelki útravalóval is szolgál sokaknak. Márciusban ugyanis Csirmaz Lucával, Kovács Eszterrel és Peller Mariann-nal beszélgetek a szeretet mibenlétéről a Játékszín színpadán.

 

Persze mondhatjuk, hogy karácsonykor amúgy is átjárt minket a szeretet, jól is éreztük magunkat a vacsorán, de valójában belegondoltam, micsoda kincs van a Libertine-nél: egytől egyig csodálatos, inspiráló, a maguk szakterületén elhivatott és értékes gondolatokkal teli nők, legyen szó pszichológiáról, spiritualitásról, jógáról vagy tudatos jelenlétről. Csirmaz Luca pszichológus, a Mintatörés szerzője, Kovács Eszter jógaoktató és mindfulness coach, akinek a Köszi, jólt köszönhetjük, illetve Peller Mariann, akinek a spirituális szerelmi története, a Végtelen kísértés és annak folytatásai óriási sikernek örvendenek, mind olyan nők, akik a mindennapjaik és a munkájuk során igyekeznek másoknak segíteni – többek között abban is, hogyan adhatunk és kaphatunk szeretetet úgy, hogy az a javunkra váljék.

 

Kitaláltuk tehát, hogy néhány nappal a nőnapot követően, március 11-én a Libertine Könyvkiadó inspiráló női szerzőivel vitatjuk meg ezt a mindannyiunk számára jól ismert, az életünket egyszerre megkönnyítő és megnehezítő témát, a szeretet kérdését. Pszichológia, mindfulness és spiritualitás találkozik a Játékszín színpadán, együtt adva választ a kérdésre: hogyan, hányféleképpen, és miért éppen így szeretünk?

 

Három inspiráló nő, három megközelítés, egy cél: feltárni a szeretet és a szeretés mibenlétét. Kapcsolatainkat, tapasztalatainkat és kicsit talán a szívünket is kitesszük a Játékszín színpadára, hogy a beszélgetés során megpróbáljuk ezen a sokféle szakmai és személyes nézőponton keresztül megfejteni, hogyan kell jól szeretni.

 

Az esemény időpontja: 2024. március 11., hétfő, 19 óra

Helyszín: Játékszín (1066 Budapest, Teréz krt. 48.)

Jegyek IDE kattintva érhetők el.