KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Libertine blog

Ajándékozz NIOK-előfizetést!

niok
Szűrés törlése
Szabados Ágnes
2023.12.12 11:06
Ajándékozz NIOK-előfizetést!

Ha nem én találtam volna ki a NIOK-ot, és valaki azt mondja nekem, van egy olyan lehetőség, hogy előfizethetek magamnak vagy valaki másnak egy évre előre tizenkét könyvre, amelyhez ajándék és ingyenes szállítás is jár, nagyon boldog lennék. Ez ugyanis azt jelentené, hogy rengeteg barátom és ismerősöm esetében meg lenne oldva a „de mit vegyek neki karácsonyra, aminek biztosan örül?” kérdés. Így azonban inkább neked javaslom most azt, hogy gondold végig, hányan vannak körülötted olyanok, akiket boldoggá tenne ez az ajándék.

A NIOK-előfizetés ugyanis azt jelenti, hogy a következő esztendő minden hónapjában (vagy féléves előfizetés esetén hat hónapig) valakinél csönget a futár egy meglepetés könyvvel. Ez önmagában is szuper, de ha belegondolsz abba, hogy ilyenkor minden alkalommal eszébe is jutsz majd az illetőnek, az igazán szívmelengető érzés.

Az előfizetési lehetőséget ezért is találtam ki, hogy csempésszünk némi varázslatot a következő évbe, és – az előfizetést karácsonyi ajándékba adva – az olvasás szeretete mellett egymás szeretete is része legyen a ránk váró újabb tizenkét hónapnak.

Ezúttal is kétféle lehetőség között lehet választani: az ezüst fokozatú előfizetés 2024 első hat hónapjára biztosítja a NIOK közös könyveit, az arany fokozatú pedig egész évre. Ez azt jelenti, hogy az adott időszakban minden hónap elsején (vagy ha ez hétvége vagy ünnepnap, az azt megelőző munkanapon) csenget a futár az adott havi könyvvel és ajándékkal.

Amennyiben az aktuális közös könyv exkluzív, sorszámozott kiadású, az előfizetők sorszámozva kapják meg, olykor pedig – ha a könyvet elsejénél hamarabb megkapják – igazi cinkosainkká válnak, hiszen arra kérjük őket, pár napig a közös könyv egyben legyen a mi közös titkunk is.

Ha nem én találtam volna ki a NIOK-ot és a NIOK-előfizetést, akkor magamat is szívesen meglepném vele – vagyis mindegy, hogy az ajándékba vásárolt előfizetést saját magadnak vagy másnak szánod. Gondolj bele, hogy hat vagy tizenkét jövő évi olvasnivalódról máris gondoskodtál 2023 utolsó napjaiban!

Apropó, utolsó napok: az előfizetés megvásárlására december 22., péntek éjfélig van lehetőség a Libertine webshopján vagy a könyvesboltjainkban. Az előfizetést igazoló kártyát fenntarthatósági okokból idén nem adunk, e-mailben küldjük el neked néhány napon belül, kinyomtatva pedig a karacsonyfa alá is lehet tenni.