KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Libertine blog

Szabados Ágival indul az év a Nők Lapjánál!

szabados ági
Szűrés törlése
Németh Luca
2023.01.06 14:44
Szabados Ágival indul az év a Nők Lapjánál!

Akár a saját akaratunkból, akár a külvilág hatására, de az biztos, hogy az új esztendő sokszor hoz magával változásokat. Ezeket ki-ki vérmérséklete szerint fogadja, örömmel, félelemmel, izgalommal… De a reakció nem marad el. Szabados Ági szereti a változásokat – ezt az elmúlt években már számtalanszor bizonyította. Most pedig a Nők Lapjának mesélt erről.

Egy Nők Lapja-címlap. Újabb mérföldkő Szabados Ági – és egyben kicsit a Libertine és a NIOK-család – életében is. Áginál keresve sem lehetne jobb „reklámot” találni az új kihívásokat és változási lehetőségeket tartogató új évnek!

A hetilap idei első számában Ági elmeséli, hogyan élte meg az elmúlt évek változásait: hogyan és miért vágott bele a könyvesbolt- és könyvkiadóalapításba, és miért döntött úgy nyolc és fél év híradózás után, hogy az esti műsorsávot a reggelire cseréli.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nők Lapja (@nok_lapja) által megosztott bejegyzés

Az interjúból bárki meríthet motivációt, hiszen Ági elmondja, mi mindent tesz és tett már eddig is azért, hogy a céljai és a tervei mielőbb valósággá váljanak. Ezért képezte magát könyves területen, és ezért dolgozik most angoltudása felfrissítésén is.

Persze mindenkiben felmerül, hogyan jut ideje ennyi mindenre? Mikor és hogyan kapcsolódik ki? Aki követi Ági munkásságát, azt nem lepi meg a válasz: az olvasás és a könyvek segítenek lecsendesíteni az elméjét.

Ha kíváncsi vagy Ági további gondolataira is, például arra, mit gondol a mostani harmincas korosztályról, szerezd be a Nők Lapja legfrissebb, január 4-i számát!

Kiadó:
Libertine Könyvkiadó
Oldalak száma:
100
Műfaj:
Irodalom

NIOK Magazin – 2. szám

A tavaszi indulás után megérkezett az idei második NIOK Magazin, amely még informatívabb és sokszínűbb, és még több olvasnivalót ajánl mindazoknak, akik egy (vagy több) jó könyvet keresnek az őszi-téli takarós, forró italos szezonra. Szabados Ági A könyvlista kiadásának történetéről mesél, megismerhetitek Szabó Magdát egy őszinte szeretettől fütőtt olvasó szemén keresztül, ajánlunk kirándulásra alkalmas, az irodalomhoz kötődő úti célokat hazánkban, és olyan komoly témákkal is foglalkozunk, mint a traumafeldolgozás és a könyvek kapcsolata vagy a magánnyal való megküzdés. Utánajárunk, miért drágulnak manapság egyre gyorsabban a könyvek, illetve kinek és miért éri meg e-könyvet olvasnia. És ahogy azt talán már megszokhattátok, bemutatjuk az őszi-téli időszak legfrissebb libertine-es megjelenéseit, és Szabados Ági mellett ismert könyves bloggerek és vloggerek, Edmond és a tízkicsikönyv blogot író Balanyi Daniella is a figyelmetekbe ajánlja a kedvenceit. Szóval ezernyi (NI)OK van arra, hogy olvassátok az új magazint!

1 999 Ft
Nincs raktáron
50
Kiadó:
Libertine Könyvkiadó
Oldalak száma:
256
Súly:
418 g

Száz könyvem – Egy olvasó naplója

A Száz könyvem – Egy olvasó naplója azért született, hogy bátorítson: igenis, van, lehet időd olvasni! Ha tudatosan vezeted a naplót, és minden elolvasott könyv után rászánsz fél órát az életedből arra, hogy leírd az olvasmányélményeidet és tapasztalataidat, akkor száz kötet hangulatát, legemlékezetesebb pillanatát tudod majd felidézni.

5 999 Ft
2 999 Ft
Szerző:
Kovács Eszter
Kiadó:
Libertine Könyvkiadó
Oldalak száma:
224

Köszi, jól

Told a talpad a talajba, és nyújtózz az ég felé a fejtetőddel – a könyv, amelyet a kezedben tartasz, épp olyan, mintha ezt a mozdulatsort gyakorolnád jóga közben. Egyszerre erős és könnyed, van mélysége, és égbe törő, felszabadult öröme. Nem kötelez semmire, mégis úgy érzed, a benne foglalt tanácsokat – legyen szó jógáról, meditációról, mindfulnessről vagy épp az extra sült krumpliról – érdemes beépítened az életedbe. Aztán egyszer csak azon kapod magad, hogy a hogy vagy? kérdésre mosolyogva ennyit válaszolsz: köszi, jól.

4 999 Ft