KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Hormonintelligencia
Hormonintelligencia
8 990 Ft
Dr. Aviva Romm

Hormonintelligencia

Adatok
Szerző
Dr. Aviva Romm
Kiadó
Édesvíz Kiadó
Oldalak száma
474
Borító
puhatáblás
ISBN
9789635073917
Nyelv
magyar
Kiadás éve
2023
Fordító
Hegedűs Péter
Dr. Aviva Romm

Hormonintelligencia

8 990 Ft

Ismerd meg dr. Aviva Romm részletes útmutatóját a hormonális zűrzavar felszámolásához, és a test természetes egyensúlyának helyreállításához!A NEW YORK TIMES BESTSELLERLISTÁJÁNAK ÉLLOVASA A WALL STREET JOURNAL SIKERKÖNYVE A GLOBE AND MAIL LISTAVEZETŐ BESTSELLERE A USA TODAY SIKERKÖNYVEJóllehet a hormonális ingadozás a nők életének természetes velejárója, nagyon sok nő szenved a ciklussal járó gyötrelmes tünetektől, vív napi küzdelmet a PCOS és az endometriózis ellen, szembesül termékenységi problémákkal, tapasztal fájdalmakat, alvászavarokat és egyéb kellemetlen tüneteket - melyek egytől egyig hormonális eredetűek.

A Hormonintelligencia eredményes, fenntartható módszert ad a kezedbe, mellyel a teljes hátralévő életedre biztosíthatod hormonháztartásod egyensúlyát és nőgyógyászati panaszmentességedet. A benne található holisztikus étrendi és életmódbeli változtatások a segítségedre lesznek, hogy végre visszaszerezhesd az irányítást a tested, a hormonjaid és önmagad felett.


Hormonális egészség kisokos: Jöjj tisztába a járványszerűen terjedő hormonális zavarok kulcsfontosságú összetevőivel, az étrendi és életmódbeli kiváltó okaival.
A tünetek és okok közérthetően: Fedezd fel, mit árulnak el a tüneteid a hormonháztartásodról - kvízekkel, pipalistákkal, táblázatokkal és egyéb eszközökkel.
Hathetes hormonintelligencia-terv: Tudd meg, mely élelmiszereket fogyaszthatod, és melyeket érdemes elkerülnöd, miként ismerheted fel hormonegyensúlyod környezeti károsító tényezőit, hogyan aktiválhatod tested természetes méregtelenítő rendszerét, és enyhítheted a rejtett gyulladásokat, és milyen életmódbeli változtatásokkal járulhatsz az egészséges és kiegyensúlyozott hormonműködéshez. Az alap hormonintelligencia-terven túl haladó, célzottan tünet- és állapotspecifikus kezelési terveket is megismerhetsz.
Hormonegészség-tudatos étrend: heti menük és ínycsiklandozó receptek
"Ez egy olyan könyv, amelyet minden nőnek el kell olvasnia, és hölgyeim, ha úgy gondoljátok, hogy nincs rá szükségetek, egyszer szükségetek lesz rá. Ez a könyv önmagában is az információ és az erőforrások aranybányája." - Gabby Bernstein

Szerzőink