KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Rubin Eszter

Minek szenved, aki nem bírja

Adatok
Szerző
Rubin Eszter
Kiadó
Pesti Kalligram
Oldalak száma
276
Műfaj
Irodalom
Borító
keménytábla, védőborító
ISBN
9789634682394
Nyelv
magyar
Kiadás éve
2021
Áfa
5%
Rubin Eszter

Minek szenved, aki nem bírja

Nincs raktáron
,,Persze ez a megnyugtató érzés, hogy az ember rendben van, lehetősége van kiszakítani magának egy apró részt az univerzumból, amelyben otthonra lelhet, mindig csak pillanatokig tart"
Pető Hanga szorongásokkal teli, viszontagságos élete végre révbe érni látszik; a kamaszkor nehézségei, családi életének és párkapcsolatainak kudarcai után nyugalomban, anyagi és érzelmi biztonságban élhetné mindennapjait, ám egy utazás során váratlanul újból visszatér rettegett betegsége és vele együtt az élet minden területére kiterjedő, fojtogató szorongás. Hogyan tovább? Miért éppen most? Mi lehet a megoldás? Mit és hogyan kell még feldolgoznia a főszereplőnek, ha látszólag már élete minden területén magára talált és kiteljesedett?
Rubin Eszter új kötetében középpontjában - korábbi köteteihez hasonlóan - a családon belül, nemzedékeken átívelő, örökletes szorongás áll. Az apátlanság, a magányos gyermekkor, és a generációkon át a szereplők génjeibe ivódott holokauszt-trauma feldolgozhatatlansága. Mindaz, ami itt van velünk ma is, de aminek az útját magunknak, magunkban kell megtalálnunk. A cselekvő de szemlélődést is adó kötet bemutat emberi kapcsolatokat, kételyeket, azt, hogy a boldogság lehet pár málnamag, mesél a vírusról és a >>semmi vagy
Szerzőink