KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Egyszer volt… társasjáték
Egyszer volt… társasjáték
9 999 Ft

Egyszer volt… társasjáték

Egyszer volt… társasjáték
Egyszer volt… társasjáték
Egyszer volt… társasjáték
Adatok
Kiadó
Libertine Könyvkiadó
Kiadás éve
2021

Egyszer volt… társasjáték

9 999 Ft

A játékhoz csak egy tollra és nagy adag fantáziára van szükséged. Minden körben lehetőségek közül választhatsz: ki a főhős, hogyan bonyolódik az élete, és mi lesz a történet vége? Ezek az elemek mind-mind egy-egy kártyán (szereplő, dráma, végkifejlet) olvashatók, a játékosok ezek közül választanak. A pontozás az alapján zajlik, hogy ki mennyire gyakori elemet választott a saját sztorijába. Végül az összes addigi körben előforduló szereplők, drámák és végkifejletek közül kell kiválasztani egyet-egyet, és a megadott műfajt alapul véve szöveggé gyúrni.
Nincs más hátra, következhet életed sztorija! A többiek is így gondolják? Szuper, nyertél! Esetleg más rakott össze egy ellenállhatatlanul romantikus/izgalmas/félelmetes/vicces történetet? Akkor ő a nyertes, de biztosak vagyunk benne, hogy nem álltok meg egy játéknál, hiszen az elemek végtelen számú sorrendben adhatják ki a legjobb sztorikat.

Videó
Leírás

Egyszer volt, hol nem volt… volt egyszer egy szereplő, akit te keltesz életre…, egy drámai fordulat, amelyre senki sem számít…, és a végkifejlet, amely felteszi a művedre a koronát. Kreativitás, játékosság, kommunikáció, képzelőerő − ezekre mind szükséged lesz ebben a remek hangulatú partyjátékban, ahol a sztoridnak csak a saját fantáziád szabhat határt. Mozgasd ügyesen a szálakat, és légy Te a legjobb történetszövő a csapatodban!

A játék felnőtteknek készült. Gyerekek is játszhatják, ebben az esetben érdemes a kártyákat átnézni és a nem “gyerekbarát” kártyákat kivenni belőle!
Játékosok száma: 2-5 fő
Becsült játékidő: 45-60 perc
Életkor: 12+

Szerzőink