KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

NIOK Magazin  – 3. szám
NIOK Magazin – 3. szám
1 999 Ft
999 Ft

NIOK Magazin – 3. szám

NIOK Magazin  – 3. szám
NIOK Magazin  – 3. szám
NIOK Magazin  – 3. szám
NIOK Magazin  – 3. szám
Adatok
Kiadó
Libertine Könyvkiadó
Oldalak száma
100
Borító
ragasztókötött, puhatáblás
ISBN
19050329
Nyelv
magyar
Kiadás éve
2023
Áfa
5%

NIOK Magazin – 3. szám

Kezdete: 2024.06.18   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 50
Megtakarítás 1 000 Ft
50
1 999 Ft
999 Ft

Az újabb biztos pont a NIOK-közösség életében a félévente megjelenő NIOK Magazin. Meg is érkezett a legfrissebb, 2023. tavaszi szám, amely ismét vagány borítót és sokszínű tartalmat tud magáénak.

A magazin egyedi borítóját készítő Szinvai Dánielt a The New York Times inspirálta, amikor rajzba foglalta az olvasó ember életérzését. Fellapozva a magazint pedig szavakba öntve találod mindazt, ami olvasóként, könyvszeretőként, NIOK-tagként érdekelhet. Nem maradtak el a NIOK-tagok és a Libertine Könyvesboltokban dolgozók könyvajánlói, de jobban megismerheted az Aranylétrás Könyvek legújabb darabját, a Rejtő-kötetet, a világ legérdekesebb könyvesboltjait, könyvesboltos filmek és hollywoodi könyvajánlók is várnak, és Európát is bebarangoljuk könyves szemmel. Lerántjuk a leplet az egyik készülő, fontos kiadványunkról, elmerülünk a versek és az irodalmi évfordulók világában, a magazin végén pedig egy irodalmi keresztrejtvényt is kitölthetsz, amellyel értékes ajándékok nyerhetők.

Szerezd be a legfrissebb NIOK Magazint – és vegyél részt a hozzá kapcsolódó #konyvvelutazom kampányban, amelyről minden infót megtalálsz a Libertine blogján!

Szerzőink