KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12.  SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13. 

DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.

Libertine blog

Már előrendelhetők őszi újdonságaink!

időnyerő
libertine könyvesbolt
libertine könyvkiadó
Szűrés törlése
Szabados Ágnes
2023.10.06 11:55
Már előrendelhetők őszi újdonságaink!

Az ősz talán a könyvkiadás legizgalmasabb időszaka, nemcsak a temérdek könyves esemény miatt, hanem azért is, mert szinte nem telik el nap új, régen várt könyvmegjelenés vagy várható új cím bejelentése nélkül. A Libertine Könyvkiadó sem kivétel, sőt! Végre megmutathatom, (többek között) mi mindenen dolgoztunk az elmúlt időszakban. A nyomdagépek már dübörögnek, a kötetek hamarosan megjelennek, de addig is már 20% kedvezménnyel előrendelhetők!

Nem titok, hogy az ősszel megjelenő újdonságokkal fél lábbal már az ünnepi szezonra készülünk, mégsem mondom azt, hogy gondolj már most a karácsonyra, hiszen személy szerint nekem is az ősz a kedvenc évszakom. De ha motoszkál már a fejedben a gondolat, hogy mivel lepnéd meg néhány hónap múlva a szeretteidet, érdemes egy pillantást vetned az újdonságainkra.

Érkezik az új Időnyerő 20224!

Mióta említettem, hogy a jövő évre is készülünk Időnyerővel, talán ezzel kapcsolatban kapom a legtöbb kérdést. Bizony, itt van, ráadásul az előrendelésre 20% kedvezmény jár! Az Időnyerő 2024 megújult, külsejében és belsejében egyaránt. 

Kisebb, könnyebb, kétféle színben kapható, belül pedig praktikusabb, átláthatóbb a szerkezete. Ami a tartalmát illeti, a benne lévő idézeteket, szövegeket és önismereti feladatokat egy nagy téma, a határok köré szerveztük, szóval nem túlzok, ha azt mondom, az Időnyerő 2024 nem csak a határidőnapló jellege miatt érint mindenkit.

Csodálatos, új köntöst kapott a Karácsonyi ének

Egy igazi karácsonyi klasszikus lát napvilágot nálunk hamarosan, méghozzá igazán különleges kiadásban. Ha azt mondom, Lisa Aisato, biztos vagyok benne, hogy sokatoknak beugranak a norvég képzőművész és illusztrátor különleges grafikái. Ha pedig azt mondom, karácsony vagy a karácsony szelleme, egyből rávágja az ember, hogy Dickens, Karácsonyi ének

Mindez most találkozik Dickens klasszikusának csodálatos, új kiadásában, amelyben a Barkóczi András fordította szöveget Lisa Aisato rajzai egészítik ki. Az előrendelés ebben az esetben is 20% kedvezményt jelent.

Folytatódnak Lajos kutya kalandjai!

A gyerekekről sem feledkeztünk meg: szánkón csúszik be a kiadóba a Lajos kutya-sorozat harmadik része! 

Gáncs Kristóf közkedvelt mesekönyvsorozatának újabb darabjában Lajos kutya téli kalandjai olvashatók, nevetésben és szeleburdiságban tehát ezúttal sem lesz hiány, köszönhetően a kedves meséknek és Bertóthy Ágnes bájos rajzainak. Rendeld elő a könyvet 20% kedvezménnyel!

Bízom benne, hogy te is olyan izgalommal várod az új könyveinket, mint én!

Szerző:
Charles Dickens
Kiadó:
Libertine Könyvkiadó
Oldalak száma:
144

Karácsonyi ének

A világ leghíresebb karácsonyi története Lisa Aisato mesebeli illusztrációival

Ebenezer Scrooge imádja a pénzt, és gyűlöli a karácsonyt. Barátai nem lévén, karácsonyeste napján magányosan üldögél hidegen kongó, hatalmas házában. Odakint kavargó hópelyhek csillognak, és ragyog az ünnepi vacsorához készülődő családok otthonaiból kiszűrődő fény. Scrooge aludni tér, de nem jön álom a szemére. Látogatók érkeznek hozzá ezen a különös éjszakán: egykori üzlettársának szelleme mellett még három további jelenés keresi fel, akik utazni hívják. Utazni téren és időn, elmúlt, mostani és eljövendő karácsonyokon át. És ahogy a sötét lassan világosba fordul, úgy ébred rá a házsártos uzsorás is arra, hogy talán mégis az jár a legnagyobb haszonnal, ha az ember másokkal is törődik.

 

Charles Dickens klasszikusa ezúttal Barkóczi András fordításában és Lisa Aisato, a világhírű norvég képzőművész és illusztrátor egyedi hangulatú, szemet gyönyörködtető képeivel teszi teljessé a legszebb ünnepet.

 

7 999 Ft
80
Kiadó:
Libertine Könyvkiadó
Borító:
puhatáblás
ISBN:
9786156512130

Időnyerő 2024 - zöld

A Szabados Ági által megálmodott, 2021 óta minden évben megjelenő Időnyerő olyan egyedi tervező, amely támogatja a hatékony időbeosztást, kötődik az irodalomhoz, és az önreflexióra is lehetőséget ad.
A kívül-belül átalakult Időnyerő 2024 a praktikusság és a használhatóság jegyében készült: puha táblás, a korábbiaknál kisebb méretű, könnyebb, és két különböző színű borítóval is elérhető. A kiemelt ünnepnapokat is tartalmazó, dátumozott heti tervező segít eligazodni a mindennapi teendőink között, a határidőnapló elejére rendezett havi tervezők pedig a hosszabb távú előre gondolkodást teszik lehetővé.
A belső megújulás jegyében a címlapon ezúttal nem kézirat, hanem Fodor Ákos Határok című verse olvasható, amely egyben az idei önismereti kalandozás mottója is. 2024-ben ugyanis egy szerteágazó témát járunk körbe asszociatív módon, novellákhoz, versekhez kapcsolódó kérdések, feladatok segítségével.
Az Időnyerő 2024 egy modern szemléletű, multifunkcionális határidőnapló, idézetgyűjtemény, versantológia és önismereti munkafüzet is egyben, amellyel valóban időt nyerhetünk magunknak.

Méret: 122 x 190 mm

4 999 Ft
999 Ft
Szerző:
Gáncs Kristóf
Kiadó:
Libertine Könyvkiadó
Műfaj:
Gyerek és ifjúsági

Lajos kutya szánkózik

Lajos kutya, a falu kedvenc, mindenre kíváncsi négylábúja számtalan kalandot megélt már, de hóval most találkozik először. Rögtön bele is veti magát a szánkózásba, újra megcsillantja nyomozótehetségét, és alig várja a legnagyobb téli ünnepet, a karácsonyt. A hóolvadás után sem unatkozik: részt vesz egy szülinapi zsúron, betegápolóként is megállja a helyét, és akkor sem ijed meg, ha róka jár a baromfiudvarban.

 

Gáncs Kristóf gyerekkori kiskutyájáról mintázott mesehősének vidám kalandjait Bertóthy Ágnes rajzai varázsolják teljessé. Akik szerették a Lajos kutya megérkezik és a Lajos kutya buszra száll mulatságos történeteit, most sem fognak csalódni, önfeledt perceket tölthetnek a huncut tacskóval.

3 799 Ft